El Patryko Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Witam mam mały problem, mianowicie nie jestem pewien ile powinienem zadać sacharozy do mojego portera. Wykorzystałem program Jacka Kocurka i wynik pokazuje 116g na 20 litrów.Nie wydaje się wam że to za dużo?? Pomocy chciałbym dzisiaj to już zlać. Dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Daj połowę,lepiej mieć prawie nienagazowane piwo niż masę granatów albo totalnych przegazów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogniskowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Mimo wszystko trochę za mało danych podałeś na temat tego piwa (choć na oko jak na porter za dużo o jakieś 30%). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się