karkan Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 W piątek są "dni otwarte" browaru także impreza przy browarze będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 No ja wiem, że impreza będzie w Nepomucku, ale nie jest punktem programu zlotu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkodyl Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Hej, W razie czego można podjechać do was rowerkiem na jeden dzień? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Dopisuje siebie i osobe towarzysacą do listy oraz chciałbym zarezerwowac domek nr.9 1. Undeath + 1 +1 - oczywiście na 100% nie potwierdzam ale chociaż przyjedziemy na samą imprezę w sobotę 2. Camilos +1 (Tofka)3. Kaczorro+1(jerminka) - czas spróbować nowych doznań4. crocco,jego piękniejsza croccunia i croccuniątko.5. josefik +16. Łukasz Jajecznica z rodziną7. amap & co - nie potwierdzone 8. Pepinek + rodzinka (P+G+s) 9. Bimbelt z żonką i młodym 10. Monika + Świder 11. Wojtek Solipiwko+? 12. Misik , Aga+2 13. Janek,Gosia +3 14. karkan 15. Wajcha +Kasia 16. Bzdzionek 17. Leszcz007 + Syja77 18. browar Birbant 19. Przemo 20. Maciej 21. s3bbar + małżonka 22. Usiu (plan jest, ale jeszcze nie wiem czy wypali) 23. wena+1 24. Beer'o'feel + 1 25. Markos227 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Niestety Miska i Agi nie będzie. Janka i Gosi prawdopodobnie też choć namawiam bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Będą jakieś koszulki zlotowe? To fajna pamiątka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 niestety musze siebie i osobe towarzyszaca wypisac do zobaczenia za rok ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 1. Undeath + 1 +1 - oczywiście na 100% nie potwierdzam ale chociaż przyjedziemy na samą imprezę w sobotę 2. Camilos +1 (Tofka)3. Kaczorro+1(jerminka) - czas spróbować nowych doznań4. crocco,jego piękniejsza croccunia i croccuniątko.5. josefik +16. Łukasz Jajecznica z rodziną7. amap & co - nie potwierdzone 8. Pepinek + rodzinka (P+G+s) 9. Bimbelt z żonką i młodym 10. Monika + Świder 11. Wojtek Solipiwko+? 12. Misik , Aga+2 13. Janek,Gosia +3 14. karkan 15. Wajcha +Kasia 16. Bzdzionek 17. Leszcz007 + Syja77 18. browar Birbant 19. Przemo 20. Maciej 21. s3bbar + małżonka 22. Usiu (plan jest, ale jeszcze nie wiem czy wypali) 23. wena+1 24. Beer'o'feel + 1 25. Markos227 +1 26. Banita12 + 4 Rozumiem, że na Ostoi nie ma już miejsc więc noclegi we własnym zakresie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Jacku i jak w tym roku będzie to wyglądać? W piątek na browar w Sobotę ognisko czy jak? Nie będzie imprezy w tanc budzie i magicznej piwniczki? Druga sprawa jak z namiotami na ostoi? Raczej jak przyjadę to z tego co widzę domki zajęte, a ja być może tylko na sobotę będę to nie chce blokować miejsca. Rozbiłbym namiot sobie i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Namiot jak najbardziej można. Będzie już kilka. Cały czas myślę jak to zrobić w sobotę. Wypowiedzcie się ci co już byli. Zastanawiam się czy warto tracić czas na jeżdżenie wte i we wte. W piatek, przy browarze będzie impreza praktycznie juz od 15:00-16:00 do 23:00. Później jest afterparty w pubie Mefisto w Miliczu. Noclegi są jeszcze tu: http://pceipp-milicz.e-meteor.plblisko Ostoi, wystarczy przejść kawałek przez las. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Chciałam sie zapisać, ale myślałam, że impra przy Nepomucenie będzie w programie, a Jacer piszesz, że "kto chce może pojechać"? I nie ma opcji rowerowej Do niczego nie przymuszam Na rowery można oczywiście jechać, ostatnimi latami nie było chętnych więc nie promuję tej opcji. Hej, W razie czego można podjechać do was rowerkiem na jeden dzień? Pozdrawiam Oczywiście, że można. Pozwoliłem sobie uporządkować trochę sprawy noclegowe, żeby wiedzieć na czym stoimy. namioty: - josefik - Łukasz Jajecznica - Undeath domek 1 - Birbant domek 2 - crocco +małżonka - 1 wyrko - croccuniątko - 2 wyrko - domek 3 - amap + rodzinka domek 4 - monika + swider - 1 wyrko - Wajcha + Kasia - 2 wyrko - Leszczu + Syja - 3 wyrko domek 5 - camilos +tofka - 1wyrko - kaczoro - 2 wyrko - Jarminka Mateusz - 3 wyrko domek 6 - bimbelt +małżonka - 1 wyrko - młody bimbelt - 2 wyrko - beer'o'feel +1 - 3 wyrko domek 7 - maciej+ 1 - 1 wyrko - znajomi Macieja - 2 wyrko - domek 8 - pepinek + małżonka - 1 wyrko - młody pepinek - 2 wyrko - wena domek 9 - s3bbar + małżonka - 1 wyrko - - domek 10 - - - Domki nr 1 i 2 udostępniają ludziom z namiotów mozliwość skorzystania z prysznica. Proszę sprawdzić czy wszystkich przydzieliłem. Edytowane 26 Lipca 2016 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Hmm, a u mnie "młody bimbełt" i "Piotrek" to nie ta sama osoba? Z nami w 3 wyrku miał być beer'o'feel ze swoją towarzyszką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 juz poprawiam o to chodzi, żeby posprawdzać wszystko co by nikt nie został bez przydziału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ja pod namiot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 zmiany, zmiany, zmiany. Domek nr 2 wypadł, więc możemy wszystkie przysunąć do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 A jak wypadł? Rozumiem,że będziemy w domku nr 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Zmieniły się plany Wojtkowi i Grześkowi. Obecna numeracja jest prawidłowa, macie domek nr 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Jacku chyba zapomniałeś o nas. To może do pepinków domek nr 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Jak dotrzeć do Milicza z Wrocławia? Jakiś bus? Coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 PKS jedynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Nas jest 3 osoby woęc kogoś niechrapiącego a pijącego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 PKS jedynie. Jak mnie kierowca z kratą piwa zobaczy to mnie na przystanku zostawi A może ktoś będzie teleportował się z Wrocławia w piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Jeśli jedziesz sam, to możliwe, że mógłbym cię zgarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaZ Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 1. Undeath + 1 +1 - oczywiście na 100% nie potwierdzam ale chociaż przyjedziemy na samą imprezę w sobotę 2. Camilos +1 (Tofka)3. Kaczorro+1(jerminka) - czas spróbować nowych doznań4. crocco,jego piękniejsza croccunia i croccuniątko.5. josefik +16. Łukasz Jajecznica z rodziną7. amap & co - nie potwierdzone 8. Pepinek + rodzinka (P+G+s) 9. Bimbelt z żonką i młodym 10. Monika + Świder 11. Wojtek Solipiwko+? 12. Misik , Aga+2 13. Janek,Gosia +3 14. karkan 15. Wajcha +Kasia 16. Bzdzionek 17. Leszcz007 + Syja77 18. browar Birbant 19. Przemo 20. Maciej 21. s3bbar + małżonka 22. Usiu (plan jest, ale jeszcze nie wiem czy wypali) 23. wena+1 24. Beer'o'feel + 1 25. Markos227 +1 26. Banita12 + 4 27. KasiaZ + 1 (namiot) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi