s3bbar Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Niestety w tym roku nie damy rady przybyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Czy jeszcze kogoś nie będzie? Zarezerwowałem kajaki i w przypadku nie przybycia kogoś będę musiał bulić za nie, z własnej kieszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Czy jeszcze kogoś nie będzie? Zarezerwowałem kajaki i w przypadku nie przybycia kogoś będę musiał bulić za nie, z własnej kieszeni. Jacek, zaliczki bierz, najważniejsze są zaliczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dla mnie dwa, tradycyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Mamy wiatę do swojej dyspozycji na sobotę. Ta po lewo jak się wchodzi na Ostoje. Można tam siedzieć do rana. Płyniemy od Potaszni. Jak się bawić to na całego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Dla mnie półtora kajaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 gdyby ktoś potrzebował taryfę to podaję nr tel. mają osobówkę i busa osobowego. 600 216 812 664 417 935 NEPOMUCEN-500x700+3mm_DO-2016_nowy.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) UWAGA: proszę sprawdzić czy zgadzają się ilości kajaków, oraz miejsca noclegowe. 1. Undeath + 1 - 1 kajak2. Camilos +1 (Tofka) - 1 kajak3. Kaczorro+1(jerminka) - czas spróbować nowych doznań - 1 kajak4. crocco,jego piękniejsza croccunia i croccuniątko. - 1+1/2 kajaka5. josefik 1/2 kajaka 6. Łukasz Jajecznica z rodziną- 2 kajaki7. amap & co - 2 kajaki8. Pepinek + rodzinka (P+G+s) 1+1/2 kajaka9. Bimbelt z żonką i młodym 1+1/2 kajaka 10. Monika + Świder -1 kajak 11. Misik , Aga+4 - 3 kajaki 12. Wajcha +Kasia 13. Bzdzionek - 1 kajak 14. Leszcz007 + Syja77 - 1 kajak 15. browar Birbant - 2 kajaki 16. Maciej - 2 kajaki 17. wena+1 - 1 kajak 18. Beer'o'feel + 1 - 1 kajak 19. Banita12 + 4 - 2+1/2 kajaka 20. Paweł Leszczyński 1/2 kajak 21. jacer 1/2 kajaka 22. kasia 1kajak razem: 31 +1/2 kajaka domek 1 - Birbant - 3 wyrka domek 2 - crocco +małżonka - 1 wyrko - croccuniątko - 2 wyrko - Misiek, Aga domek 3 - amap + rodzinka - 3 wyrka domek 4 - monika + swider - 1 wyrko - Wajcha + Kasia - 2 wyrko - Leszczu + Syja - 3 wyrko domek 5 - camilos +tofka - 1wyrko - kaczoro - 2 wyrko - Jarminka Mateusz - 3 wyrko domek 6 - bimbelt +małżonka - 1 wyrko - młody bimbelt - 2 wyrko - beer'o'feel +1 - 3 wyrko domek 7 - maciej+ 1 - 1 wyrko - znajomi Macieja - 2 wyrko - Tosia, Karol domek 8 - - - wena domek 9 - Janek Szała - Wojtek Szała - Arek, Kasia Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 U mnie 3 wyrka, czyli cały domek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Z tego co wiem to Agi i Miśka z rodziną nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ja bez kajaka rowerem będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Z tego co wiem to Agi i Miśka z rodziną nie będzie. wena dziś dzwonił, że będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 To fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Czy mógłby ktoś podrzucić mapkę z google maps z zaznaczoną dokładną lokalizacją ośrodka? bo mam mały kłopot w zlokalizowaniu, z góry dzięki! A jeśli by się znalazła lokalizacja parkingu, z którego będą kursowały przewozy na browar w piątek, to już byłbym w pełni szczęśliw Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez camilos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jadąc od strony Wrocławia na wysokosci biedronki będą światła, skręcasz w lewo i jedziesz prosto do lasu - w lesie pierwsza polna droga w prawo (będzie info ostoja konika). Reszta na miejscu camilos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Trzeba się kierować na ul. Grzybową, jak się zacznie las to w prawo, do końca. camilos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) https://www.google.pl/maps/@51.5191072,17.263394,3a,75y,277.82h,89.47t/data=!3m6!1e1!3m4!1sGR3RFlQVhppKo_C9-BvO9Q!2e0!7i13312!8i6656 mam! edit, coś link nie trybi, zjazd w leśną drogę ze znaczkiem kierującym na Ostoję. Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez camilos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Namiot, śpiworek i piwo gotowe To w piątek wpadnę na browar około 18 i potem na Ostoję uderzę wieczorem też można jakieś ognisko zrobić co by się zintegrować na początku No to do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Jacek - nie ma znowu domku nr 10, kopiowałeś nie z tego postu. Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Domku nr 10 nie ma, bo było info, że ludzi nie będzie więc zrezygnowałem z rezerwacji. Został zarezerwowany przez kogoś innego w ciągu 0,5h. UWAGA: pościel kosztuje 5zł. Jeżeli ktoś nie chce wypożyczać, może wziąć swoją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Tak wygladą piątkowy program. II Dni Otwarte w Browarze Nepomucen coraz bliżej. Czas więc przedstawić program. Na imprezę można przybywać już od godz. 16:00 O godz. 18:00 zagra Milicka Orkiestra Dęta, w repertuarze klasyka muzyki rozrywkowej i filmowej. godz. 19:30 - zespół Panoptikum z Poznania godz. 21:00 - zespół LABIRYTM z Milicza Podczas imprezy karmić nas będzie foodtruck Chyży Wół oraz lokalny restaurator daniami z grilla. Na deser polecamy lody z Lodówka z Trzebnicy. Jeżeli Dni Otwarte, więc będzie możliwość zwiedzania browaru. Zwiedzanie w grupach, w miarę uzbierania się chętnych. Oprócz piw z Nepomucena będzie można spróbować piw z zaprzyjaźnionych browarów: AleBrowar, Browar Profesja, Browar Dukla, Browar Podgórz orazWarsztat Piwowarski. Imprezę kończymy o godz. 23:00, po czym zapraszamy na afterparty do pubu MEFISTO w Miliczu, w Domu Kultury gdzie Bartek będzie grać muzykę rockową z czarnych płyt. W związku w tym, że przy browarze zasadziliśmy chmiel i mamy ograniczone miejsca parkingowe, zachęcamy do skorzystania z darmowego autobusu. Przewozy realizować będzie znana miliczanom Iskra. Odjazd z parkingu przy ul. Sułowskiej. Godziny odjazdu: - 16:30 - 17:30 - 18:30 Kursy powrotne: zaraz po zakończeniu koncertu Labirytmów. Do zobaczenia. Czy chodzi o ten parking co w załączniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Dokładnie ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Jakie plany na sobotę? Rano kajaki ,pod wieczór ognicho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Czy jest jakieś jedno wyro wolne w jakimś domku z piątku na sobotę? Nie chce mi się namiotu rozstawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Niestety nie ma miejsc. W sobotę po kajakach mamy wiatę na Ostoi i robimy grilla, ognisko. Dodatkowo zabieram mój kociołek żeliwny i coś ugotujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi