scooby_brew Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) To zdjęcie pochodzi ze strony na temat piw belgijskich: http://belgianbeerboard.com/ . Jest to bardzo ciekawa strona, warta zainteresowania. Hopus jest belgijskim IPA (nigdy jeszcze nie próbowałem). Podoba mi się sposób serwowania tego piwa: w dużej szklance czyste piwo, w kieliszku drożdże z dna butelki. Edytowane 21 Stycznia 2010 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Znamy, kolega kopyr dostał taki zestawik od gościa z Belgium Best. Fajna sprawa, choć ja drożdżaki wlewam w gardło prosto z butelki po nalaniu do kufla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 LOL ja tak samo. Ale to jest dobry sposób na serwowanie Real Ales w restauracjach i barach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 najlepiej, by jeszcze w kieliszku podać drożdże ze spirytusem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Znamy, kolega kopyr dostał taki zestawik od gościa z Belgium Best. A czy oni przypadkiem nie sprzedają słodyczy ? Kopyr napisz co trzeba zrobić, żeby do czekolady dostać taki specjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Znamy' date=' kolega kopyr dostał taki zestawik od gościa z Belgium Best.[/quote']A czy oni przypadkiem nie sprzedają słodyczy ? Kopyr napisz co trzeba zrobić, żeby do czekolady dostać taki specjał Nie, sprzedają piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ano tak http://belgijskiepiwo.com/ racja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi