Macko91 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Cześć, jestem Maciej i pochodzę z Łodzi. Piwowarstwem zacząłem się interesować w 2012 roku, kiedy to w ramach przerwy od nauki w czasie sesji egzaminacyjnej oglądałem serial Rodzinkę.pl w którym Tomek próbował swoich sił w warzeniu. Od razu się wkręciłem w oglądanie filmików na yt. Po jakimś czasie mi przeszło i drugie podejście do tematu miałem w 2015 roku w Hiszpanii przez co nie mogłem robić nic więcej prócz czytania forum i oglądania filmików. Wtedy postanowiłem sobie, że jak wrócę do Polski zacznę coś robić więcej w tym kierunku. Od tamtej pory mam za sobą 4 warki: 2 z ekstraktu oraz 2 z zacieraniem:) Moja narzeczona (jeszcze) mnie bardzo wspiera, nie robi żadnych problemów i zawsze zachwyca się tym, co robię- trafiłem na ideał Mam nadzieję, że będę kontynuować swoją przygodę. Pozdrawiam! Edytowane 11 Lipca 2016 przez Macko91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Witam Udanych Warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macko91 Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralphinistrator Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Witaj kolejny łodziaku. Mowisz ze jeszcze narzeczona ? :-) Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macko91 Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 taak, "jeszcze", gdyż ślub tuż tuż: 20 sierpnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi