Kajetan Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam Jestem Kajetan i warzę własne piwo od 7 lat. Mam pewien nietypowy problem. Ostatnio moja żona wymogła na mnie, że nie będę sam pił piwa (ona piwa nie lubi). Że alkoholicy piją sami, że się uzależnię i takie tam. Ponieważ mieszkam na piwnym i towarzyskim odludziu (Sobótka pod Wrocławiem), znajomi wpadają do nas zwykle na weekend i wtedy jest okazja do picia. A ja przecież nie będę przez cały tydzień patrzył na moje piwo i nawet ust nie umoczę. Dlatego poszukuję chętnych, którzy do mnie wpadną na tygodniu i wypijemy razem moje piwko. Dzień dowolny, byle po 18. Oczywiście piwo zapewniam i go nie zabraknie, ale jak ktoś chce, może przywieźć swoje na spróbowanie. Chętnych proszę o wiadomość na priv. Może wtedy się odczepi jak zobaczy, że nie piję sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Jasne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi