polsyn Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Witam, projektujej moje kolejne piwo, ma być to tak jak w temacie, red ipa ok. 15-16blg, 50IBU, blend z winem dodanym na cichą. Co sądzicie o takim pomyśle? Czy ktoś z Was o coś takie robił/słyszał? Troche poszukałem i na nic nie mogłem znaleźć na ten temat. Planuje dodać ok 2L. wina słodkiego/półsłodkiego. Czy wg Was ma to jakikolwiek sens? Chciałbym to potraktować jako eksperyment, ale wydaje mi się, że planowane 10% całości jako wino może wnieść coś ciekawego do bazowego stylu red IPA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Piłem jedno komercyjne i jedno domowe z winem, dla mnie to szału nie robi ale do wypicia spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się