BeerZone Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Irish Red Ale 1.Słody chmiele drożdże 2.Mycie dezynfekcja3-4.Warzenie 5.Próba 6.Wysładzanie 7.Chmielenie 8.Schładzanie 9.Fermentacja A to wszystko w kuchni ok. 10m2 Edytowane 12 Września 2016 przez BeerZone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się