bimbelt Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 A wiadomo ile było piw zakwalifikowanych w poszczególnych kategoriach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warmiński MISIEK Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 A wiadomo ile było piw zakwalifikowanych w poszczególnych kategoriach? http://www.piwo.org/topic/21869-iv-międzynarodowy-kpd-chorzów/?p=449546 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Niczke Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Nie wiem czy to ważne, ale przy moim nazwisku wdarła się literówka,nie Nietschke tylko Nitschke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warmiński MISIEK Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Nie wiem czy to ważne, ale przy moim nazwisku wdarła się literówka,nie Nietschke tylko Nitschke Nawet bardzo ważne, bo będziesz miał dodatkowo 2,4 pkt i o jedną pozycję wyżej :-) Zgłoś to do Bimbelta ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Co to znaczy z "naszego środowiska"? Konkurs jest międzynarodowy i nie wyobrażam sobie, że Czech, Słowak, Bułgar, Węgier lub inny obcokrajowiec orientuje się, że żona organizatora konkursu (wena) warzy RIS'a i nie tylko nie wydaje mi się żeby Czech, Słowach, Bułgar i Węgier podzielali Twoje teorie spiskowe o przekazaniu żonie swojego piwa do startu w konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azizi1926 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Punkty za szóste miejsce w koźlaku przyznane niewłaściwemu piwowarowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBre Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Witam, czy będą jakieś metryczki z eliminacji ? W regulaminie jest mowa tylko o metryczkach z finałów... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordas Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Konkurs zaliczony do Pucharu PSPD, więc zapewne każdy uczestnik otrzyma metryczkę, jedni finałową, a inni eliminacyjną - czyli taką uproszczoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Punkty za szóste miejsce w koźlaku przyznane niewłaściwemu piwowarowi Nie rozumie, czy nie lubisz Roberta? Witam, czy będą jakieś metryczki z eliminacji ? W regulaminie jest mowa tylko o metryczkach z finałów... Pozdrawiam Będą tylko sędziowie jeszcze trzeźwieją po RISach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azizi1926 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Punkty za szóste miejsce w koźlaku przyznane niewłaściwemu piwowarowi Nie rozumie, czy nie lubisz Roberta? Nie zrozumieliśmy się. Zerknij tutaj, kto dostał punkty za szóste miejsce do pucharu PSPD. https://pspd.org.pl/konkursy-pucharowe-201617/ Edytowane 11 Lipca 2017 przez Azizi1926 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Nie śledzę tej punktacji. Mam i tak dużo pracy, żeby zamknąć całość konkursu. Musi się tym zająć komisja sędziowska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Dziękuję za nagrody niespodziewałem się aż takiej różnorodności. Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Dobrze, że chociaż jedna paczka dotarła. Inne chyba zginęły po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Moje 'suprajsy' spisują się znakomicie, lubię śmigać w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twawrzyniak Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Dotarło wszystko w całości. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Wszystko dotarło w całości, nagrody pierwsza liga, dyplom ekstra zabezpieczony dotarł bez jednego zagięcia. Gratuluję wszystkim finalistom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojciec323 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Witam. Wiadomo coś na temat metryczek?? Dostaniemy coś na maila?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eots Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Odebrałem paczkę za trzecie miejsce i chciałbym pochwalić osobę odpowiedzialną za dobór nagród. Wszystko przyda się przy przyszłych warkach, jak i konsumpcji. Żadnych dziwnych zapychaczy. Nie widziałem wcześniej żadnej listy, więc tym bardziej jestem zadowolony. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Dziękuję za pochwałę. Wcześniej nie było listy nagród. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek z Lublina Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Dziękuję za profesjonalnie przeprowadzony konkurs oraz za wspaniałe nagrody!!! Paczka świetnie zabezpieczona, dotarła błyskawicznie. Gratuluję wszystkim Finalistom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AresREAL Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Ja co prawda odebrałem nagrody na miejscu, ale też wszystko było w jak najlepszym porządku. Dziękuję za świetny konkurs Przepraszam wszystkich, którzy byli na miejscu, że nie zostałem zamienić kilku słów, ale trzeba było odebrać dzieciaki od dziadków Jedyny problem który miałem to dotaszczenie 25 kg słodu do samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mloo Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Dziękuję organizatorom za konkurs i fajne nagrody. Z niecierpliwościa czekam na metryczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Metryczki będą, tylko sędziowie muszą wrócić z odwyku po RIS-ach. Jest okres urlopowy, więc trochę cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmielowy warsztat Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Co z tymi metryczkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi