Jurek3434 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Gdzieś w internecie spotkałem się z ciekawym chmieleniem, niestety gdzieś zgubiłem link. Zapamiętałem mniej więcej że był tylko chmiel na goryczkę (co nie jest dziwne) lecz potem nie wiem czy dobrze mi się zdaje chmielenie na aromat było na flameout lub po spadku temperatury do około 70°C i co najciekawsze utrzymywanie jej przez 30min. Ktoś kiedyś widział coś takiego? Stosował? Daje obfitsze aromaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkx6 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Niedawno temat był poruszany tutaj: http://www.piwo.org/topic/13353-chmielenie-whirpool/ Jurek3434 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opeciarz Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) http://www.piwo.org/topic/10132-artyku%C5%82-byo-hop-stand-chmielenie-whirpoolowe/ Dość dużo informacji na ten temat Edit: byli szybsi Edytowane 19 Października 2016 przez opeciarz Jurek3434 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek3434 Opublikowano 19 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Dzięki za info, nie wiedziałem pod jakim hasłem tego szukać stąd to pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redlum Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) . Edytowane 19 Października 2016 przez redlum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się