Bajor Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Witam wszystkich miłośników piwa!Mam na imię Mateusz i mieszkam w Poznaniu. Moją przygodę z piwowarstwem domowym rozpocząłem jakieś pół roku temu. Przez ten czas raczej starałem się uczyć czytając o doświadczeniach innych. Teraz jednak przyszedł czas na aktywny udział na forum. Póki co uwarzyłem 7 warek. Były upadki - wylanie 25 litrów zakażonej APY, ale też były wzloty - mój weizen dostał się do finałowej 15-ki w VIII konkursie piwowarów domowych w Poznaniu. Często lubię eksperymentować z recepturami, wiec mam nadzieje, że to forum pozwoli mi na fajne konsultacje w kwestii receptur jak i unikalnych problemów Pozdrowienia dla wszystkich piwowarów !! Edytowane 22 Listopada 2016 przez Bajor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Wzlotów i wzlotów! Pozdrowienia z Wildy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown000 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Powodzenia Więcej wzlotów niż, wzlotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulCraft Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 To ja mogę pozdrowić z Łazarza. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi