Skocz do zawartości

Aramis


Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś nikt nic nie pisze, miał ktoś do czynienia z szyszką z alebrowaru (2015) ?, nie wiem co jest grane,co rok to inny efekt, zawsze myślałem ,ze to chmiel na pograniczu ziołowatości i cytrusów (na marginesie, mój ulubiony chmiel,nie żadna tam buraczana ameryka dla bolków lubiących piwo z sokiem), wiec kupiłem w tym roku, zrobiłem kwas chmielony na zimno, wyszła istna marmolada, przychmieliłem tez piwo, no i niespodzianka, piwo jak z miodem gryczanym i to naprawdę ordynarnym (takim harcorowym), nie wiem czy to nie jakiś efekt infekcyjny, bo piwo mętne i nie wyklaruje się raczej, zmętnienie porobiło się chmieleniu na zimno.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.