punix Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Cześć Na forum zarejestrowałem się już dawno temu, dotąd głównie czytałem Obecnie na koncie mam 221 (edycja: klawiatura się przycięła, tak dobrze nie jest - jest 21, a właściwie już 22 ) warek, liczba (mam nadzieję) będzie rosła. Pozdrawiam wszystkich pisząc z Krakowa, a właściwie Nowej Huty Paweł Edytowane 1 Lutego 2017 przez punix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob7320 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Obecnie na koncie mam 221 warek, liczba (mam nadzieję) będzie rosła. To po 221 to juz chyba wszystko wiesz o warzeniu piwa Witaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Obecnie na koncie mam 221 warek, liczba (mam nadzieję) będzie rosła. To po 221 to juz chyba wszystko wiesz o warzeniu piwa Witaj ! Poza sprzętem piwowarskim muszę chyba zainwestować w nową klawiaturę 221 warkę do emerytury może uwarzę, na razie jest 21 Edytowane 25 Stycznia 2017 przez punix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Cześć Na forum zarejestrowałem się już dawno temu, dotąd głównie czytałem Obecnie na koncie mam 221 warek, liczba (mam nadzieję) będzie rosła. Pozdrawiam wszystkich pisząc z Krakowa, a właściwie Nowej Huty Paweł 221 niezła cyfra. Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi