nike21 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 wspaniale daj info odnośnie kosztów wysyłki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 U kogoś adres do wysyłki jest inny jak z przelewu ? Chce jutro wszystko wysłać zobaczymy jak mi pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 postepy w pakowaniu w formularzu zamowieniowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artysta Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 pięknie może jakąś zaliczkę przelać na wysyłkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 jutro sie dowiem ile wyjdzie i po wyslaniu kazdy dostanie koszty przy nastepnym zamowieniu bede bogatszy o wiedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 ja mam inny adres do wysyłki. zaraz napiszę PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Pamiętaj że paczka wysłana w kopercie jest sporo tańsza od innej. Kopertę jako polecony można wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) wydales na grzalki tyle kasy to nie oszczedzaj na wysylce ;p:) dziadzia tu pakuje ostro folia babelkowa full wypas ;p wysylka kolo 13zl okolo chyba strzelam + jakies 2-3zl material na pakowanie Edytowane 25 Maja 2015 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satyrek Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 jutro sie dowiem ile wyjdzie i po wyslaniu kazdy dostanie koszty przy nastepnym zamowieniu bede bogatszy o wiedze jak wysyłałem grzałki z poprzedniego zamówienia to odkryłem nową usługę poczty - "koszty wysyłki pokrywa odbiorca" może to przyśpieszyć wysyłanie paczek - za grzałki już macie zapłacone przelewem, a płacicie na poczcie przy odbiorze paczki tylko koszt wysyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mari50 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Koszty pakowania rozkladaja sie tak: Polia pecherzykowa - 35,20zl (zostalo mi ze 4 metry) 35,20 Tasma pakowa 2szt - 5,61 (zostalo 1,2 jedenej tasmy) 4,00 Folia do palet - 34,00 (zostala polowa) 17,00 ----------------------- razem 56zl / 18 wychodzi po 3,10 za koszty pakowania co do przesylki dam znac jutro po powrocie z poczty pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Poszło wszystko... Koszty 9,50-13zl plus 3 zł pakowanie. Edytowane 26 Maja 2015 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_green Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Poszło wszystko... Koszty 9,50-13zl plus 3 zł pakowanie. Czyli 9,50 + 3,00 przy dwóch grzałkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 robić Ci przelew czy puściłeś z zapłatą przy odbiorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Wrócę tylko z roboty to do wszystkich napisze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) fotka W formularzu zamówieniowym każdy znajdzie nr jego paczki wysłanej dzisiaj w okolicy 10 rano, dzięki któremu można śledzić paczkę w tranzycie. Są tam również kwoty dopłaty związane z wysyłką i pakowaniem... Dla osób, które zainteresują się różnicami ceny tej samej ilości grzałek muszę wyjaśnić, że to waga opakowania, nad którą nie miałem kontroli najmniejsza paczka z 2 grzałkami ma mase 0,97 a największa 1,08 te 2 gramy robią różnicę w cenie. Mam nadzieję, że nie będzie pretensji. Zajmę się teraz zamówieniem na wężownice, tak więc proszę o kontakt zainteresowanych. Edytowane 26 Maja 2015 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) nie napisałeś czy robić CI przelew czy płatność na PP przy odbiorze... i już się tak nie rozczulaj nad tymi groszami. za darmo odwaliłeś kawał dobrej roboty to te kilka groszy nie powinno być dla nikogo problemem Edytowane 26 Maja 2015 przez nike21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Przelewa pany bo jak bym wysłał za pobraniem to bym nie odzyskał 3 złotych i koszty przesyłki są większe ;p I miło słyszeć - Dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ja chciałbym mieszadło z tym że łopatowo-ramowe podobno jest efektywniejsze a i tańsze powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artysta Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) przelew poszedł, dziękuje za szybką wysyłkę i solidną organizację Edytowane 26 Maja 2015 przez artysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 przelew poszedł, dziękuje za szybką wysyłkę i solidną organizację ze swojej strony moge tylko obiecac ze nastepnym razem bedzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calebns Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Dzięki za sprawną organizację tego wszystkiego. Podziwiam, że Ci się chciało! Przelew poszedł, teraz czekam na listonosza... i zacznie się grzanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 ja też już przelałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mari50 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Przelew wykonany. Czekam na dostarczenie a następnie lecą na Islandię i tu będą się grzały. Wielkie dzięki za cala sprawę i za poświęcony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas. Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Mój też już poszedł. Dzięki, za wykonaną pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi