sprawek Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Można wpisywać sie do nowego zamówienia na grzałki formularz pod moim postem... koszt wysylki 2 grzalek 14zł pow 2 16zl Edytowane 25 Czerwca 2015 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Do kiedy jest czas aby się dopisać do listy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Do czasu aż uzbiera się 10 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgin Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Piszę się na dwie grzałki te większe. Gdzie wysłać kasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Kasa później jak zamówienie dojdzie do skutku wszystie dane dostaniesz w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dopisałem się i ja. Czekam na info co i gdzie wpłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) W zamowieniu widze ze sie grzałki spodobaly hehe... zamontowane juz? ja juz grzalem pierwsze warki i to bez sterownika Edytowane 1 Lipca 2015 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin1991 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Sprawek, do kiedy mam się określić, jaki promień grzałki będę chciał zamówić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Jak najszybciej narazie poczekamy na więcej osób do zamówienia najlepiej jak by była pelna lista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin1991 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Jeszcze poluję na okazję na KEG i nie wiem, czy trafi mi się DIN, czy Euro. Fajnie by było, jakbym dostał te grzałki w pierwszym tygodniu sierpnia, bo wtedy ruszamy z warzeniem na konkursy i chciałbym korzystać już z nowego sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Zaryzykuj Ja mam taką samą sytuacje i poszedłem w euro. Najwyżej chwilę dłużej poczekam na okazje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin1991 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Zaryzykuj Ja mam taką samą sytuacje i poszedłem w euro. Najwyżej chwilę dłużej poczekam na okazje Chyba tak zrobię. Też wolałbym Euro, bo przez większą średnicę i to, że jest niższy lepiej będzie rozkładać się temperatura. Edytowane 2 Lipca 2015 przez Erwin1991 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Hej. Jakby co też piszę się na 2 sztuki. Tylko powiedzcie, czy jak na kegu jest oznaczenie EE (keg ma 50l) to znaczy, że jest "EURO"? EDIT: już wiem - mój kego to EURO Dopisałem się do listy Edytowane 2 Lipca 2015 przez nms007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Jak kto woli ;p. Ja mam DIN Bardzo was czas goni? Można w sumie już zamawiać, albo można poczekać na innych, aby zapełniła się lista. Edytowane 2 Lipca 2015 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Mnie się nie pali. Zamawiam zapobiegawczo do kolejnego projektu. Jeszcze może zmodyfikuję zamówienie. Więc im później tym dla mnie lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin1991 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ja jestem za zamawianiem, bo od przyszłego tygodnia zaczynam kompletować materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgin Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Mi też zależy na czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_green Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Zmieniłem mój promień na keg EURO, jak na moje można zamawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Jak zamówienie będzie szybciej też nie będę płakał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 To dzwonię w poniedziałek i zamawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) No i miodzio Daj znać jak kwestia finansowa - kiedy i gdzie. Edytowane 4 Lipca 2015 przez 8Pi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol81 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 witam do sprzedania mam keg zacierny cały zestaw keg przerobiony na 60l silnik sterownik grzałki nowe na gwarancji jeśli ktoś zainteresowany pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretender Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroM6 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Gdzie zamawiacie teraz grzałki? Ja negocjowałem warunki i cenę moich grzałek do Kega 100 litrowego w firmie Unidez ale poddałem się,zrobiłem rysunek i odpowiedzieli że cena jednej grzałki około 150zł i czas realizacji 4 tygodnie. Wysłałem zapytanie do 15 firm,i odpowiedzi też były szokujące,ceny od 150 do 350 zł za grzałkę. Ale pewnego dnia telefon zadzwonił i Pan z firmy ELEG w odpowiedzi na zapytanie zaoferował wykonanie grzałek za 70 zł/netto i czas dwa tygodnie. W tym tygodniu kurier przywiózł paczkę z pięknymi grzałkami do kega 100 litrów,paczka za pobraniem i tu szok,do zapłaty 223zł. Zdarzają się jeszcze porządni ludzie, więc polecam z czystym sumieniem firmę ELEG z Nowej Słupi http://www.eleg.neostrada.pl/ Może popytać też o cenę na grupowe zamówienie Edytowane 11 Lipca 2015 przez jaroM6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Dopytam w poniedziałek dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi