sprawek Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Większość ludzi potępiła pomysł ze zmniejszonym zamówieniem (droższymi grzałkami). Temat umarł... czekamy aż uzbiera się 2x po 24szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabbier Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Dodałem się do zamówienia. Wygląda na to, że zamówienie jest kompletne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Jaka cena w tej chwili za grzałki?Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanJaqb Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Halo Halo @sprawek mamy komplet nasze Kegi nie mogą doczekać się grzałek Robert87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flbc.piaseczno Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Z grzałkami jest problem z tego co wiem. Moi znajomi kupują w setkach sztuk i mają opóźnienie. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Działam z tematem już. Czekam na konkretną ofertę firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanJaqb Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 @sprawekcoś wiadomo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanJaqb Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 @sprawek dasz chociaż znać czy jest szansa na realizację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slan Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 to i ja sie dopisze do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąska Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Cześć! Macie jakieś doświadczenie z którąś z tych grzałek? Aliexpress DERNORD 3500W E-grzałki 2000W +1500W Kupiłem jakoś przed 7 laty na zapas "forumowe" z tego wątku, ale były to te z pierwszego zamówienia czyli lutowane mosiądzem i to pierwszy problem, który skłonił mnie do poszukiwania alternatywy bo chciałbym myć HERMS'a systemem a'la CIP. Kolejny to natomiast umiejscowienie ów grzałek, chodzi mi o to, że w warzelnym z grzaniem trzeba będzie czekać aż odbiorę 20L z wysładzania. Na koniec nie wiem jak je porządnie zabezpieczyć od zewnątrz, nie wiem gdzie dostanę takie puszki duże i wygięte pod promień garnka. Boję się też, że jak wywiercę już w obu garnkach po 4 otwory pod te z forum i coś z nimi będzie nie tak to będę trochę w czarnej... No bo nie idzie ich ot tak dokupić z miejsca, a dziury zostaną i będzie problem. (HERMS na garnkach 50L, instalacja elektryczna pod 16A, planowane wybicie ok 35l) Co poradzicie doświadczeni piwowarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wlodarczyk71 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 Cześć, gdyby ktoś był chętny to miałbym na sprzedaż dwie grzałki które zamawiałem u kolegi sprawka w 2020 roku. Nieużywane do kega din. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leojak Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Cześć. Chciałbym te grzałki jeśli jeszcze są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Witajcie... Mocno napięta sytuacja rodzinna zmusiła mnie do dłuższej nieobecności. Zmiany cen na rynku i niedostępność materiału sprawiły spory wzrost cen chyba wszystkiego. W chwili obecnej za komplet 230zł czas oczekiwania do 10tygodni... oferta ważna jest do jutra... później nowa kalkulacja. Trzeba kupić po 15 kompletów wiec 60szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_M Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Właśnie zacząłem się rozglądać za grzałkami. Skoro coś się ruszyło to wziąłbym 2 komplety czyli 4 grzałki do kega DIN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Zamówiłem te grzałki... najwyżej pójdę udawać pandę pod Jasną Górę (pan da pan da) Baltazar Gąbka Pierwszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Grzałki powinny pojawić się 12 września ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 W dniu 19.07.2022 o 10:16, sprawek napisał: Grzałki powinny pojawić się 12 września ? Jeszcze nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Grzalki sa w lutowaniu... podobno wysylka w przyszlym tyg... istnieje mozliwosc wytrawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Po wielu tygodniach walk mogę poinformować iż (werble): DOSZŁY DO MNIE GRZAŁKI... Koszt zestawu to 230zł i 17zł koszty wysyłki oraz ewentualne trawienie 60zł Do wyboru rozmiar Euro i Din. Zapraszam do kontaktu. kamilpl82 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eselchen Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Cześć, posiadam grzałki z poprzednich zamówień i mam problem z jedną, przypala się dolna część grzałki. Po wyszorowaniu dolnego "pręta" przypala się coraz bardziej. Można powierzchnię grzałki jakoś naprawić? W ostateczności wymienię na nową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 atakuje na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Posiadam dalej 3,5x komplet grzałek do kega din... może ktoś będzie mnie chciał uwolnić... ?:D Na grzałki faktura vat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąska Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 (edytowane) W dniu 7.11.2022 o 12:15, Eselchen napisał: Cześć, posiadam grzałki z poprzednich zamówień i mam problem z jedną, przypala się dolna część grzałki. Po wyszorowaniu dolnego "pręta" przypala się coraz bardziej. Można powierzchnię grzałki jakoś naprawić? W ostateczności wymienię na nową. Mam podobny problem. Testowałem póki co tylko na wodzie i po krótkim gotowaniu wody grzałka zrobiła się czarna, jakby przypalona i trochę pokryta rdzą. Przed użyciem wypolerowałem grzałki pastą polerska. Trzeba je jakoś specjalnie zabezpieczyć? (tak wyglądały przed i po polerowaniu) Edytowane 10 Marca 2023 przez Gąska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 (edytowane) Rdzewieje nalot powstały w wyniku wygrzewania grzałki... po kolorze zielono/szarym można nawet wywnioskować temperaturę procesu. Grzałkę wytrawić np. Antonem bądź zeszlifować/spolerować. Świetnie idzie na listkowej tarczy filcowej i paście polerskiej... wychodzi lustro. Trochę roboty ale za to jaki efekt. Edytowane 16 Marca 2023 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąska Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Czyli za słabo wypolerowałem? U góry na zdjęciu jedna jest przed , a druga po polerowaniu. Nie miałem dostępu do antoxu. Na dole załączam zdjęcia jak wyglądają po polerowaniu i gotowaniu wody przez 15min. Co zrobić teraz najlepiej? Mocniej polerować czy antoxem koniecznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi