Manio2 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) 1. 101k - R160/DIN - 2 sztuki 2. Mario - R160/DIN - 2 sztuki 3. cemik1 - R180/EURO - 2 sztuki po 1750W (jeżeli zmniejszy to koszty, promień może być też R160, dognie się). 4. express - R160/DIN - 2 sztuki (po 1750 ) 5. BretBeermann - R160/DIN - 2 sztuki 6. xjaniux - R160 - 2 sztuki 7. maos - R160/DIN - 2 sztuki 8. Manio2-R160/DIN-2 sztuki Edytowane 16 Maja 2014 przez Manio2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
101k Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Dobra, ślę zatem maila do Pana Chmiela. Boję się cemiku, że może mieć znaczenie. Jutro dam znać bliżej wieczora, jaki łączny koszt. Jak robimy z płatnością? Macie do mnie na tyle dużo zaufania, żeby posłać mi na konto? Czy może jakieś faktury proforma zrobię przez swoją firmę? Dajcie proszę znać i działamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BretBeermann Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 No problems putting it in your account 101k. If you can faktura that isn't a bad idea, but I can live without. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maos Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ja też mogę przelać na konto, faktury nie potrzebuję. A może przy tej liczbie jednakowych grzałek da się jeszcze cenę trochę ponegocjować z producentem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
101k Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Hej, Przyszła oferta, macie wszystko na priv. Jak się nikt nie wykruszy, jest nas 7 (mario się waha) i same grzałki wychodzą po 131zł brutto + 4,40zł przesyłka do mnie na głowę + zaokrągliłem do 140zł na koszty pakowania itp. UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! 31.05.2014 jak się nic nie wysypie, będę miał 4 x 30l KEGi do sprzedania po 100zł, niestety nie wiem jakie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
101k Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Grzałki powinny być gotowe w połowie przyszłego tygodnia. Dam znać jak będzie jakieś info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjaniux Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 fajnie dzięki za info - właśnie miałem pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenbeer Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 No i co z tymi grzałkami ja też bym wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
101k Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dzisiaj, czyli 17.06. dostałem takie info: W dniu dzisiejszym z działu logistyki naszej firmy otrzyma Pan oficjalne potwierdzenie terminu realizacji. Z tego co się orientuje to czekamy na dostawę nierdzewnej tulejki M14 i dla tego jeszcze nie otrzymał Pan potwierdzenia terminu. Pozdrawiam Jacek Chmiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasznet Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Czy jest możliwość na dopisanie się do listy zamawiających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
101k Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Wyślę maila z pytaniem. Jak coś to tomasznet i greenbeer zainteresowani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
101k Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam Jeśli nie otrzymał Pan potwierdzenia to informuję że termin realizacji wpisany do naszego systemu to 02-07-2014. Ponadto informuję że udało się dopisać do zlecenia produkcyjnego jeszcze 4szt grzałek. Pozdrawiam Jacek Chmiel tomasznet i greenbeer łapcie priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BretBeermann Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Good news. Thanks for the work 101k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawo Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Witam,jak sprawują się te grzałki od Chmiela.Planuję sobie sklecić podobny sprzęt do zacierania,jeżeli będzie akcja z zakupem grzałek to piszę się na 2 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manio2 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Grzałki będą robione 2 lipca,może napisz do 101k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
101k Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Rozmawiałem przed momentem, dzisiaj kończą doginać i jutro wysyłka. W poniedziałek powinny być we Wrocławiu. xjaniux 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawo Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 'Manio2' dzięki za info,załapałem się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawkaun Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Szkoda że spóźniłem się o kilka dni Gdyby ktoś znów zbierał zamówienie to też się dorzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manio2 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Jak tam sprawa z zamówionymi grzałkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
101k Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Dobra, przyszły. Przez Kraków ponoć... Trochę wszystko na opak, niepotrzebne 50zł na kuriera doliczone i przyszło 19 grzałek, zamiast 20. Twierdzą, że chyba nie ma tej inaczej dogiętej,ale powiem Wam, że jak dla mnie to one są prawie identyczne. Dzisiaj będę rozkminiał jak to zapakować, karton byłby optymalny, ale to jakiś ciężki hajs na poczcie kosztuje. Postaram się wysłać jutro, a dzisiaj sprawdzić, której brak. Zostanie dosłana w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Jakby się okazało że coś poszło nie tak i nie mają tej 20-tej sztuki i musieliby kolejną serię dorabiać to daj znać, pewnie znajdą się chętni na kolejne sztuki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
101k Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Już pytałem, ale mówią, że bez szans teraz. Natomiast Greenbeer z przyczyn wyższych wypadł, a pewnie wkrótce będzie zainteresowany, sawkaun i hagar się spóźnili, a mój nieinternetowy znajomy Mario zapragnął jeszcze dwóch. To już 8 grzałek i cena robi się całkiem znośna pomału. Zawijam dalej. Jeśli ktoś z oczekujących na paczkę ma adres korespondencyjny inny jak dane z przelewu, to proszę o TURBO maila na mail małpa szymoon.info. Manio2 i sawo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manio2 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Grzałki dotarły.Dzięki za zorganizowanie akcji zakupu grzałek.Dodaję plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BretBeermann Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Mine have arrived. Thanks for organizing it 101K. If anyone wants to document their assembly in the keg and electrical I'm sure it would help others out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawkaun Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ja koledzy już załatwiłem sobie Za dwie z przesłykła wyszło 354zl, ale są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi