tomuś Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Czy ktoś ze starej gwardii pamięta forumową akcję hurtowych zakupów Corneliusów w Niemczech. Żałuje że kupiłem tylko 4 szt. wtedy Może miałby ktoś ochotę powtórzyć projekt, myślę że chętni by się znaleźli przy tych cenach kegów w handlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prowokator Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Jaka orientacyjna cena za sztukę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Jaka orientacyjna cena za sztukę? nie wiem aktualnie, ale z 3-4 lata temu z kosztami przesyłki wyszło mi jak dobrze pamiętam ok. 65 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smart2 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Szukałem ostatnio na polskich aukcjach i najtańsze są po 211 zł. Przy większym zakupie trochę taniej. Bardzo chętnie dołączę do akcji zakupów grupowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadowski25 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Też bym się chętnie podpiął po 6 Kegów Pepsi jeśli byłyby zakupy grupowe.Jeśli byłyby poniżej 100zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ja też chętnie dołącze się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Będę obserwował temat i zależnie od ceny rozważę zapisanie się. Chyba pamiętam wcześniejszą akcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WizardRoy Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Gdyby cena wahała się w okolicy 100zł (+/- 20zł) to też chętnie bym kupił kilka sztuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkx6 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Również, wstępnie, wyrażam zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erikos Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 nie wiem aktualnie, ale z 3-4 lata temu z kosztami przesyłki wyszło mi jak dobrze pamiętam ok. 65 zł. Czas niestety biegnie dużo szybciej. To nie było 3-4 lata temu, ta akcja była w latach 2009-2010 dokładnie już nie pamiętam. Cena kega oscylowała wtedy w granicach 45zł/szt.Niestety to się raczej nie wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) 179zł/szt przy zakupie minimum 30szt. https://www.olx.pl/oferta/zbiornik-cisnieniowy-keg-pepsi-nalewak-kegi-banka-drozdze-piwo-bimber-CID619-IDgsqQ9.html#f0921b852f może jakby znaleźć więcej chętnych to można by zbić jeszcze cenę. aha, jakby co to też jestem chętny Edytowane 2 Lutego 2017 przez nike21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 nie wiem aktualnie, ale z 3-4 lata temu z kosztami przesyłki wyszło mi jak dobrze pamiętam ok. 65 zł.Czas niestety biegnie dużo szybciej. To nie było 3-4 lata temu, ta akcja była w latach 2009-2010 dokładnie już nie pamiętam. Cena kega oscylowała wtedy w granicach 45zł/szt.Niestety to się raczej nie wróci. o, w takim razie nie biegnie z zapierdziela. Założyłem wątek, bo może zostały jeszcze jakieś kontakty do przyzwoitego źródła w normalnej cenie (poniżej 100 zł). Pamiętasz kto był koordynatorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versaar Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Rynek niestety jest nieubłagany, więc nie liczcie na aż tak niskie ceny jak parę lat temu ale jeśli coś ruszy w dobrej cenie, to również się zapisuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laser Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Podpisuję się również pod petycją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opeciarz Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ja, ja... i moja żona !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuczak Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ja też jestem zainteresowany, jednak zależnie od ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 jw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Akcje prowadził Josefik. Jeśli dobrze pamiętam to kupowane były w Niemczech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebaq Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Za ok 100 zl to ja też byłbym chętny Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unistudent Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Witam wszystkich mogę mieć jakieś 20 kegów po 150-140 PLN z tym że 4 sam bym wziął, jeśli na pozostalłe byliby chętni (odbiór w okolicach Łodzi) to załatwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel G Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Rezerwuje 2 jestem ze Zgierza więc odbiór osobisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 jakby cena oscylowala w granicach 100 to biore dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasek Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Witam wszystkich mogę mieć jakieś 20 kegów po 150-140 PLN z tym że 4 sam bym wziął, jeśli na pozostalłe byliby chętni (odbiór w okolicach Łodzi) to załatwiam. Jeśli są w dobrym stanie to jestem zainteresowany 4/5 sztukami. Tylko nie wiem jak z odbiorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli11 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 na 4 szt też bym się pisał odbiór osobisty lub wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary1966 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jak jest możliwość wysyłki, to przygarnę jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi