chmielopiryn Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Cześć, Macie może doświadczenia z fermentowaniem drożdzami FM50 "kłosy kansas" innych stylów niż wymienione przez preducenta tj American Wheat, Cream Ale, Alt, Kolsch? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 W zasadzie wszystko, to jest bardzo uniwersalny szczep. Grodziskie, brytyjskie i amerykańskie ales. josephson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się