Thorgall Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Jak w temacie,dla osób które chciały by się wymienić,pochwalić swoim piwem,spróbować piw innych piwowarów. Nie każdy ma dostęp do depozytu czy znajomych piwowarów w okolicy. Wymiana pocztą,na zasadzie ja ci wyśle,to ty mi też coś podeślesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ja chętnie. Czasem przelatuję przez Kalisz, więc może nawet wymiana bezpośrednia wchodziła by w rachubę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 http://www.piwo.org/topic/13814-piwny-depozyt-on-line/page-2?hl=%2Bdepozyt+%2Bonline&do=findComment&comment=304966 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ja chętnie. Czasem przelatuję przez Kalisz, więc może nawet wymiana bezpośrednia wchodziła by w rachubę. No ba....gdyby cuś wiadomość priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi