Tomii Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Jako nowy chciałem wszystkich przywitać. Za sobą mam dopiero 6 warek, i jestem w trakcie fermentacji 7 i 8. Od 8 warki próbuje zacierać - zobaczymy z jakim skutkiem. Co więcej o mnie: 32 lata, szczęśliwy ojciec 3 dzieci, pracuję jako inżynier od kibli . Poza piwem lubię budownictwo i majsterkowanie, oraz turystykę karawaningową. Na pomysł warzenia piwa wpadłem na forum karawanigowym i tak jakoś dalej się potoczyło... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szakal75 Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Witaj i powodzenia w zacieraniu, warto Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanuszMyszyński Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Cierpliwości i... wszystko będzie super. Ja dopiero 9 warek, ale już wsiąkłem w temat. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puzii Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Witaj, jak lubisz majsterkowanie to przy piwie będziesz miał co robić Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Powitać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts