Tomii Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Jako nowy chciałem wszystkich przywitać. Za sobą mam dopiero 6 warek, i jestem w trakcie fermentacji 7 i 8. Od 8 warki próbuje zacierać - zobaczymy z jakim skutkiem. Co więcej o mnie: 32 lata, szczęśliwy ojciec 3 dzieci, pracuję jako inżynier od kibli . Poza piwem lubię budownictwo i majsterkowanie, oraz turystykę karawaningową. Na pomysł warzenia piwa wpadłem na forum karawanigowym i tak jakoś dalej się potoczyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Witaj i powodzenia w zacieraniu, warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszMyszyński Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Cierpliwości i... wszystko będzie super. Ja dopiero 9 warek, ale już wsiąkłem w temat. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzii Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Witaj, jak lubisz majsterkowanie to przy piwie będziesz miał co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi