goldi_WRO Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Cześć, szukam soku wiśniowego który mógłbym dodać do piwa żeby zrobić wiśniowego staut. Objechałem dziś chyba 4 markety i nie znalazłem. Może widzieliście w jakimś sklepie we Wrocławiu? W najgorszym wypadku dodam chyba sok typu paola, ale zdecydowanie wolał bym tego uniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Dodaj mrożone wiśnie na cichą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Szukaj soku ze "Słonecznej Tłoczni" w opakowaniach 0,7l. U mnie kupiłem w Kaflandzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Szukaj Piotra i Pawła,mają ciekawe soki 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Szukaj soku ze "Słonecznej Tłoczni" w opakowaniach 0,7l. U mnie kupiłem w Kaflandzie. Makro ostatnio robiło wyprzedaż tego (wiśnia, aronia, czarna porzeczka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi_WRO Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Dzięki, jutro pojade jeszcze do Eleclerc i do Auchan, a potem jak nie znajde to Piotr i Paweł. W Kauflandzie byłem. Mam też domowy kompot, co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ja dawałem 2,2 kg mrożonych wiśni do weizena i fajny efekt wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi_WRO Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 O kurczaczek.. Jeszcze popatrze w innych sklepach, ale mrożone wiśnie w Kauflandzie 7zł za 450g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 ale w carfurze już za 4zł około Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi_WRO Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Masakra jakaś, szukałem w Kauflandzie Legnicka, Carrefour, Tesco Magnolia, Tesco Marino, Auchan, E Leclerc, Piotr i Paweł - nigdzie niema soku 100%, masakra Skończy się chyba na mrożonych wiśniach. Edytowane 23 Marca 2017 przez goldi_WRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Szukaj soku ze "Słonecznej Tłoczni" w opakowaniach 0,7l. U mnie kupiłem w Kaflandzie. Makro ostatnio robiło wyprzedaż tego (wiśnia, aronia, czarna porzeczka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 W lidlu widziałem dzisiaj wisnie mrożone po 4,99. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi