pioturek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 ...Kto się wybiera do Częstochowy? No właśnie ? Jestem ciekaw czy będzie okazja do spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cartmann Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ja będe w Częstochowie napewno. Potrzebuje gęstwy do pszeniczniaka, poratuje ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ja będe w Częstochowie napewno. Potrzebuje gęstwy do pszeniczniaka, poratuje ktoś? Mrożonka tylko jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 O której zaczyna się degustacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 O której zaczyna się degustacja? Wg plakatu o 12:00. Wyniki o 17:30. A kiedy będą naprawdę, to nikt nie wie. Z tego co gdzieś tam czytałem elroy się wybiera. Może wrzuci jakieś info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Z tego co gdzieś tam czytałem elroy się wybiera. Może wrzuci jakieś info. Niech wrzuca, bo ile można żyć w stresie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Niech wrzuca, bo ile można żyć w stresie? :) Napij się spokojnie piwa i poczekaj na wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Napij się spokojnie piwa i poczekaj na wyniki. Pijam, idę myć butelki i butelkować. Serce boli jak piwo musi stać w tej temp. na cichej, mokrymi szmatami okładam balon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Na szybko z podróży. Niestety sam jeszcze nie znam wyników,musiałem zmykać na pociąg. Arzy informował, że lada moment będą na stronie Bractwa Piwnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Na szybko z podróży. Niestety sam jeszcze nie znam wyników,musiałem zmykać na pociąg. Arzy informował, że lada moment będą na stronie Bractwa Piwnego. No to strona BP odnotuje dzisiaj rekord odsłon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 hmmm, tylko dlaczego na kalendarzu imprez piwnych, stronie BP, nie ma zaznaczonego Żywca? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 hmmm, tylko dlaczego na kalendarzu imprez piwnych, stronie BP, nie ma zaznaczonego Żywca? :rolleyes: Może bojkotują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Na stronach Bractwa Piwnego zamieściliśmy wyniki I Częstochowskiego Konkursu Piw Domowych. Serdecznie gratuluję wszystkim uczestnikom a w szczególności zwycięzcom. Piwu Cześć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Są wyniki. Jacer gratulacje - co prawda to ta gorsza nagroda, ale jednak 1. miejsce. No a największe gratulacja dla Dagome, będzie warzyć piwo w Czenstochovii. W ogóle tam sami nasi praktycznie. Cartmann gratuluję zwycięstwa w dry stoucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 (edytowane) Ale rozrzut jest, nie pokrywa się. Dori dwa monachijskie wysłała? P.S. dzięki Edytowane 12 Czerwca 2010 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Gratulacje dla zwyciężców jak również dla wszystkich biorących udział :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Gratulacje dla zwycięzców, a w szczegółności dla Dagome! Czesław tak trzymaj! Oj, nie moge się doczekać Twoich wyników w Żywcu, zwłaszcza, że miałem przyjemność testować wszystkie Twoje konkursowe piwa PS. Jak byś do Częstochowy na warzenie potrzebował osoby towarzyszącej a Twoja druga połówka by jechać nie mogła to pisze sie na zastepstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 (edytowane) Gratulacje dla zwycięzców. Szczególnie dla Roberta (Ro_y'a), bo "porządził" w Dry Stoucie a to był jego pierwszy konkurs !! Edytowane 12 Czerwca 2010 przez kolomar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 I ja gratuluję zwycięzcom i startującym. Nie ma co, ale frekwencja była wysoka poziom pewnie również. Ciekaw jestem jak pudło będzie wyglądało w Żywcu. Pewnie Jacer obroni I miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 I ja gratuluję zwycięzcom i startującym. Nie ma co, ale frekwencja była wysoka poziom pewnie również.Ciekaw jestem jak pudło będzie wyglądało w Żywcu. Pewnie Jacer obroni I miejsce. Tylko, że pierwsze miejsce to zajął Dagome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Gratuluję dla wszystkich nagrodzonych, jak i wyróżnionych! Dziękuję również za gratulacje dla mnie. Cieszę się, że szczęście znów uśmiechnęło się do mnie, ale też dziękuję adanjanowi za pomoc w wyborze piw na konkurs- oceniasz, chłopie dużo lepiej niż ja. Mam tylko nadzieję, że wygrał ten Helles, który pojechał do Żywca, bo ogólnie do Częstochowy wysłałem dwa: lepszego i że było miejsce w pudle, bo Stouta nie wysyłałem, to jeszcze wrzuciłem drugiego gorszego Przy okazji wymiany w Białymstoku dałem komuś chyba właśnie tego zwycięskiego. To będzie na 99% "Helles I". Degustować proszę póki się nie postarzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Nie no przepraszam za pomyłkę. Oczywiście Dagomejest zwycięzcą ale i Jacer depta po piętach. Zresztą zobaczymy jak będzie, a będzie ciekawie. Gratulacje raz jeszcze i do widzenia w Żywcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Dziękuję za gratulacje, choc nie wygrałem, ale drugie miejsce jest dla mnie szczególnym wyróznieniem, tym bardziej, że był to mój pierwszy konkurs i do razu pudlo. Monachijskie jednak przepadło, ale tego akurat się spodziewałem. Pozatym chciałbym pogratulowac pozostałym uczestnikom i zwycięzcom. Wasze :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 gratulacje dla najlepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Dzięki i również gratuluję wszystkim laureatom Dori dwa monachijskie wysłała? Ano wysłała Jak zwykle się pomyliłam w swoich przewidywaniach. Dużo bardziej liczyłam na Stouta niż Munichy. Mimo, że to ta niby mniej prestiżowa komisja doceniła moje piwa to i tak się bardzo cieszę, że piwa smakowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi