elroy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Z kim się biłeś? Rozbierałem ją i pacnęło mi o podłogę. Chińszczyzna się rozpadła na kawałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) Z kim się biłeś? Rozbierałem ją i pacnęło mi o podłogę. Chińszczyzna się rozpadła na kawałki. Dwuznaczność powyższych zdań Tomka (zwlaszcza nie znając postów z poprzedniej strony) jest całkiem zabawna A na poważnie to dla elroya za niezłomną postawę i przezwyciężanie przeciwności transportowo pogodowych w podróży do Browaru Czenstochovia. Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez pioturek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Piwo uwarzone, a ja dopiero w domu. Bardzo się cieszę, że miałem okazję zobaczyć, jak funkcjonuje browar restauracyjny. Cały czas męczyłem głównego piwowara (Grzegorza Bartosika) masą pytań, wszędzie chciałem wleźć i wszystko zobaczyć. Jak dla mnie było to bardzo kształcące doświadczenie. Dziękuję Bractwu Piwnemu za pomysł i możliwość poznania się! Ale przede wszystkim bardzo dziękuję Grzegorzowi i Adrianowi Bartosikom za przyjęcie, warzenie, super atmosferę, całą wiedzę i możliwość spróbowania piwek No i Elroya, Pioturka, Admiro i Arzego poznałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Piwo uwarzone, a ja dopiero w domu.Bardzo się cieszę, że miałem okazję zobaczyć, jak funkcjonuje browar restauracyjny. Cały czas męczyłem głównego piwowara (Grzegorza Bartosika) masą pytań, wszędzie chciałem wleźć i wszystko zobaczyć. Jak dla mnie było to bardzo kształcące doświadczenie. Dziękuję Bractwu Piwnemu za pomysł i możliwość poznania się! Ale przede wszystkim bardzo dziękuję Grzegorzowi i Adrianowi Bartosikom za przyjęcie, warzenie, super atmosferę, całą wiedzę i możliwość spróbowania piwek No i Elroya, Pioturka, Admiro i Arzego poznałem! ech a bylem tak niedaleko .. bo w Zawierciu .... szkoda że nie mogłem zajrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Na stronie Bractwa Piwnego pojawiła się fotorelacja z warzenia piwa Helles w Browarze Czenstochovia, które zwyciężyło podczas I CKPD oraz ze spotkania Dagome z Częstochowskim Kregiem Lokalnym Bractwa Piwnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) Opis zwycięskiego warzenia przez Dagome piwa Monachijskiego Jasnego w Browarze Czenstochovia: http://www.bractwopiwne.pl/artykul/9936_i-czestochowski-konkurs-piw-domowych-zwycieskie-piwo-uwarzone-.html W dniu 02-10-2010 odszpuntowania pierwszej beczki zwycięskiego piwa, szczegóły wkrótce Edytowane 2 Września 2010 przez admiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiluśMax Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Wspaniala fotorelacja szkoda tylko ze ja bylem na wczasach POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi