sylwester.m Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam, sprzęt jest brak butelek (w trakcie załatwiania). Zaczynam ważyć warzyć już w niedzielę Ach ten durny słownik i mój pośpiech Dziękuję Undeath oczywiście miało być "warzyć" Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez sylwester.m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam, sprzęt jest brak butelek (w trakcie załatwiania). Zaczynam ważyć już w niedzielę No i przywitałeś się z wtopą Cześć i pisze się WARZYĆ Ogólnie po tytule to myślałem, że zbierasz ludzi na imprezę 31 grudnia w BB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki161 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Też tak pomyślałem Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwester.m Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Jak będą warunki i finanse to kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Siema! Też myślałem, że chodzi o imprezę. Samych udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwester.m Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dzięki Pozdrawiam Sylwester Mikoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Cholera, a wizja sylwka w BB już wypełniła moją duszę... No nic... To chociaż udanych warek Ci życze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown000 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi