Wała Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Od dwóch lat czytam forum, więc może czas, aby samemu się udzielać. Na koncie 43 warki, w wolnych chwilach lubię też DIY, a z zawodu programista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Wow tylebwarek o nawet przy pierwszej sie nie zalogowales i nie zapytales dlaczego po godzinie od zadania drozdzy nie bulka? Masz u mnie dozgonny szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wała Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Poprawka, już 45 Od wczoraj zakwasza się Berliner Weisse, a teraz kończę American Rye. Pierwsze żytnie i potwierdza się to co wiele razy czytałem na tym forum - filtracja masakra Żyta 50%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się