sermon01 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Jest tam jakaś szansa na wypicie czegoś innego niż lager? Może ktoś z forumowiczów był i zna jakieś miejsce z dobrym piwem w złotych piaskach? Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Najszybciej tutaj pytaj. sermon01 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) A piwo? w Primorsku wyłącznie jasny lager, nawet w knajpach z czeskim piwem. Z tego chyba "burgasko" mialo najbardziej chmielowy aromat i śladową goryczkę ale też skuna od zielonej butli. Reszta... no cóż. Piękna gęsta piana i solidne zmętnienie przy wysokiej fali Morza Czarnego musiało wystarczyć jako elementy wizualne "w klimacie" piwnym. Bazowałem na winie - zgodnie z sugestią. I nie żałuję. Edytowane 13 Czerwca 2017 przez Bogi sermon01 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linus Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Byłem tam 2 lata temu i było kilka piw innych niż lagery. Poszukaj w sklepach samoobsługowych. Na pewno był tam w kilku sklepach Hoegaarden i coś z browaru Blue Moon (mam nawet kapsel z tego piwa), innych nie pamiętam. Mało tego było, ale zawsze to jakieś urozmaicenie. Opowieść z browar.biz jest o Słonecznym Brzegu (bliżej Burgas). sermon01 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sermon01 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Ok Super. To pozytywna informacja! Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi