Zacier Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Przez pomyłkę kupiłem 5kg słodu monachijskiego typ I mam też ok 1kg pale ale Strzegom i z 1kg przenicznego do tego chmiele amarillo centenial i citre chyba że ktoś z okolic Rybnika ma sprzedać słód pale ale jako że miałem skala na apa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 http://www.piwo.org/topic/10172-co-moge-zrobic-z-tych-skladnikow Najlepiej zapytać w wątku do tego przeznaczonym. A ja bym powiedział American Amber Ale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek3434 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Nie każde piwo musi być sklasyfikowane w stylu żeby było dobre i piło się to przyjemnie Ja słody rzuciłbym wszystkie do kotła a chmielenie to większy problem bo nie wiadamo ile masz każdego z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się