Dr2 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 A to jest strona od polskiego czy od piwa ? 1. to jest forum piwowarów 2. tu piszemy po polsku 3. kolekcjonerzy to na browar.biz raczej Jaki fejk ja się chce dowiedzieć ile bym dostał 4. jeśli chcesz to coś słabo się starasz Człowieku w łeb się stuknij 5. chyba Ci się jednak fora pomyliły to nie pudelek żeby tak się zachowywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Czemu gościa i tematu nikt jeszcze nie zgłosił? Myślę, że trzeba to zakończyć w taki sposób bo trolling na słabym poziomie, a widzę, że wspomnienia o piwach koncernowych niektórzy białej gorączki dostają. Mam prośbę do Was nie dawajcie się wciągać w takie głupie dyskusje i ignorujcie te pytania najlepiej, bo jak widzą, że nie ma zainteresowania ani nikt nie daje się złapać na zanętę, to odpuszczają sobie. Mikeyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacna Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 A to jest strona od polskiego czy od piwa ? 1. to jest forum piwowarów 2. tu piszemy po polsku 3. kolekcjonerzy to na browar.biz raczej Jaki fejk ja się chce dowiedzieć ile bym dostał 4. jeśli chcesz to coś słabo się starasz Człowieku w łeb się stuknij 5. chyba Ci się jednak fora pomyliły to nie pudelek żeby tak się zachowywać. Sory ja się nikogo nie czepiam tylko się pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Czemu gościa i tematu nikt jeszcze nie zgłosił? Jak nie, jak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi