Karol Filipowicz (karolef) Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Podczas imprezy zostanie przeprowadzony konkurs wiedzy o piwie, nagrody przygotowali główni piwowarzy z zaprzyjaźnionych browarów rzemieślniczych. Zapraszamy! A czy i ja będę mógł coś wygrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Tak, będziesz mógł wygrać pomoc w organizacji imprezy. ps. w zasadzie to już to wygrałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Filipowicz (karolef) Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ale zaje... Stanie na kranie, względnie podpowiadanie To może powiem wiersz :-)) Podobno jednym z pytań od Bartka będzie : Z jakim Mleckiem jest This is ... Mlecyk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abra Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Czy będzie możliwość wymienić się piwami, ktoś z was planuje butelki, czy tylko degustacja na miejscu jest przewidziana? Siedlecki depozyt już nie działa Edytowane 20 Lipca 2017 przez abra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Myślę że będzie taka możliwość. Zawsze ludzie mają też i butelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester87 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Jednak jadę Zabieram ze sobą skrzynkę piwa i parę butelek wątpliwej warki, może jakiś sensoryk się znajdzie i coś powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Kuba Piesio z Browaru Marensztadt się na tym zna to Ci oceni jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester87 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Dzięki za info. Pytanie: będzie na miejscu możliwość schłodzenia gdzieś własnego piwa? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Raczej nie będzie takiej opcji. Chyba że do zalewu wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston74 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Czy "ludzie z ulicy" tez będą mogli wejść na zlot? Zdaje się, że poprzednie edycje w Liwie były raczej zamknięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Tak będą mogli. Tu raczej nie będzie możliwości się całkowicie odciąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston74 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 To dobra wiadomość. Będą bilety? Będzie można degustować? Pytam, bo na stanicy kraftu już nie uświadczysz niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Nie będzie biletów, będzie można poprobowac piwa z Brofaktury i Browaru Marensztadt. Z Zelechowa nie wiem czy w końcu dojadą. Plus piwo piwowarów domowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston74 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Dzięki za informację. Do zobaczenie na zlocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston74 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Dzięki za informację. Do zobaczenie na zlocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester87 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Raczej nie będzie takiej opcji. Chyba że do zalewu wrzucić To lipa troche, w lodówce nie mam tyle miejsca, a i tak przez te 150km które mam do przejechania ogrzeje się pewnie, najwyżej schłodze ile moge i w torby termiczne zapakuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Filipowicz (karolef) Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Czy "ludzie z ulicy" tez będą mogli wejść na zlot? Zdaje się, że poprzednie edycje w Liwie były raczej zamknięte. A czy nie jesteś piwowarem, skoro tu jesteś zarejestrowany ? Będzie można degustować? Pytam, bo na stanicy kraftu już nie uświadczysz niestety. Niestety kraft jeszcze do nich nie dotarł, chociaz mają piwo Nadbużańskie z Browaru Koneser i ono ma być dostępne. Poza tym jak kolega wspomniał Browar z Siedlec, ze Zwolenia i być może z Żelechowa. Poza tym piwowarzy będą mieć piwa w butelkach i będą też piwa z kranu i Kwas "Zeta". Sądzę że i w takim dniu to każdy przymknie oko jak się jakiś kraft wniesie na teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Filipowicz (karolef) Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Raczej nie będzie takiej opcji. Chyba że do zalewu wrzucić No trochę z tym słabo, bo w Liwie chociaz nie za wielka, ale piwniczka była. Mozna liczyc tylko na to ze nie będzie gorąco jak dziś, a raczej troche chłodniej jak pod wieczór, to lepiej będa koźlaki, risy, portery szły żeby było cieplej Ja generalnie też dużej lodówki nie mam, ale planuję w wanne z zimną wodą i zamrożonymi butelkami PET. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester87 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Heh a nawet nie zapytałem o miejsce parkingowe i o namioty.. Z tego co zrozumiałem to bez problemów? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Tak parkingowe miejsca są. Na namiot też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek-12345 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Wszystkich niezdecydowanych i zdecydowanych "inaczej" gorąco zapraszam do czynnego udziału w tej pięknej imprezie. Tak mało mamy lokalnych inicjatyw, a ta z pewnością Wam się spodoba. Ja oczywiście będę ze swoją 3 litrową koleżanką, jak co roku ale bez mojej latorośli co zawsze robiła za kierowcę. Ze swej strony przygotowałem również małą niespodziankę, o której nawet Kamil nie wie , ale to na miejscu bo spodzianki nie będzie Do zobaczyska na stanicy. Edytowane 21 Lipca 2017 przez zbyszek-12345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Zbyszku ja zawsze lubię Twoje koleżanki a te 3 litrowe to szczególnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 U mnie od wczoraj chłodzi się część naszych zasobów zlotowych 2 kegi Pepsi i skrzynka piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 (edytowane) Dostałem informacje że z Brofaktury do popróbowania będzie keg 30L Roskoszne (Pszenica) plus keg 30L American Wheat z kwiatem mniszka lekarskiego (Mleczyk). Z Browaru Maryensztadt będzie keg 30L Wunder Bar 13 (Hoppy German Pilsner - 13 Blg) plus keg 20L Goraczka Sezonu (Imperial IPA) Będzie co próbować, przypominam że bezpłatnie! Edytowane 22 Lipca 2017 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 No i dupa, z przyczyn obiektywnych znowu impreza odbędzie się beze mnie Już drugi rok się wybieram bezskutecznie, ale może do trzech razy sztuka. Zbyszek, wypij coś za mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi