wena Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Tak to prawda, ale stara gwardia wciąż na topie. Ciekawe czy Wena obroni swego Granda w Żywcu, bo chyba coś niechętny jest. Ale wielki szacun za taki poziom w konkursie. Raz jeszcze gratuluję - trzymajcie pozom Jak to niechętny? Niestety ja mogę tylko wysłać piwo. Reszta należy do jury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Jak to niechętny? Niestety ja mogę tylko wysłać piwo. Reszta należy do jury. Porter Chorzowski też będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Wielkie gratulacje. Cieszy mnie polski sukces, ale czy jest szansa na polską dystrybucję championa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Jak to niechętny? Niestety ja mogę tylko wysłać piwo. Reszta należy do jury. Porter Chorzowski też będzie ? Oczywiście, że będzioe, ale mam jeszcze 2 inne, a szkoda mi było więc wysłałem najgorszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Jak to niechętny? Niestety ja mogę tylko wysłać piwo. Reszta należy do jury. Porter Chorzowski też będzie ? Oczywiście' date=' że będzioe, ale mam jeszcze 2 inne, a szkoda mi było więc wysłałem najgorszego. [/quote'] Spryciula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Wielkie gratulacje. Cieszy mnie polski sukces, ale czy jest szansa na polską dystrybucję championa? Myślę, że żadnej. No chyba, żeby to zakegowali i pojechać na bezczela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Wielkie gratulacje dla wszystkich którzy stanęli na pudle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Wielkie gratulacje. Cieszy mnie polski sukces' date=' ale czy jest szansa na polską dystrybucję championa?[/quote']Myślę, że żadnej. No chyba, żeby to zakegowali i pojechać na bezczela. Krzysiek będzie miał 100l :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 I sam wychleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Wielkie gratulacje. Cieszy mnie polski sukces' date=' ale czy jest szansa na polską dystrybucję championa?[/quote']Myślę' date=' że żadnej. No chyba, żeby to zakegowali i pojechać na bezczela.[/quote'] Krzysiek będzie miał 100l :rolleyes: No i co? 100l, to 2 lub 3 kegi. Względnie 10 transporterów. Jesteśmy w Schengen, jest spora szansa, że go nie skontrolują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców Na to konto otworzyłem Tripla Urodzinowego rozlany 18.11.2009 .Wasze zdrowie :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 (edytowane) Gratulacje dla wszystkich zwycięzców Na to konto otworzyłem Tripla Urodzinowego rozlany 18.11.2009 .Wasze zdrowie :beer: Otworzyć Portera z warki nr 21 warzone 03.03.05 - Bezcenne Edytowane 28 Maja 2010 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 anteks ja zacząłem warzyć rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 I sam wychleje Taaa Krzyska jest 25 lipca (w tym roku niedziela i ja się z nikim nie dziela ;-)) i w sam raz na jeden łykend. Pozdrawiam kentaki ( też Krzycho w razie co ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Piwochłon, anteks, wena, adanjan, sziszi, hrapek, przyjmijcie gratulacje. Piękne wyniki! Już wiemy, czyich porterów i stoutów trzeba się najbardziej obawiać w Żywcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Wielkie gratulacje ..tak trzymać panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Gratuluje laureatom i wszyskim uczestnikom. Wasze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Wielkie gratulacje. Cieszy mnie polski sukces' date=' ale czy jest szansa na polską dystrybucję championa?[/quote']Myślę, że żadnej. No chyba, żeby to zakegowali i pojechać na bezczela. Co ja bredzę? :rolleyes: Przecież legalnie można przewieźć 110L. Także spokojnie może to przywieźć do Polski. Tylko nie może sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Chłopaki wielkie gratulacje Bardzo się cieszę Krzysiek podwójne gratulacje Zapraszam do mnie w drodze z Rożnavy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Cześć Gratki dla wszystkich medalowców! Tak Trzymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Gratulacje dla wszystkich uczestników a w szczególności dla zwycięzców. Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan62 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Wielkie gratulacje dla medalistów, sukcesy stają się tradycją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwochłon Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Chłopaki wielkie gratulacje Bardzo się cieszę Krzysiek podwójne gratulacje Zapraszam do mnie w drodze z Rożnavy Z zaproszenia chętnie skorzystam, najlepiej w drodze powrotnej wioząc piwo, którym będę mógł się podzielić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Gratulacje dla laureatów , anteks dwa konkursy i 4 złota .Król portera :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Serdeczne gratulacje dla zwycięzców!! Jakoś pomyliły mi się dni i dopiero dzisiaj w okolicach południa dowiedzieliśmy się o pudle (organizator zjadł inforamcję, że piwowarów było 2). Teraz już nawet troszkę ochłonąłem. Sukces uczczony Andrzejkowym Koelshem. Piękne dzięki dla Doroty za organizację przesyłki piw. Pewnie nie bawili byśmy się samemu w wysłanie. Duża rónież zasługa BA, gdyż to ich zestaw był podstawą tego piwa. Zmieniliśmy tylko odrobinę zacieranie i pobawiliśmy się w modyfikację wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi