NiezHuty Opublikowano 12 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Bum KHOT i giekon 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giekon Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Masakra, ja bym się w ogóle nie zastanawiał. Nie wiem czy wesele jest tego warte aby podrzucać taką niespodziankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiezHuty Opublikowano 12 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 13 minut temu, giekon napisał: Masakra, ja bym się w ogóle nie zastanawiał. Nie wiem czy wesele jest tego warte aby podrzucać taką niespodziankę Tej nie bierzemy ostatecznie, bierzemy drugą z której nie było granatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giekon Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Której nie bierzecie? Tylko tych butelek czy całej warki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiezHuty Opublikowano 12 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Teraz, giekon napisał: Której nie bierzecie? Tylko tych butelek czy całej warki? Dwie warki robiliśmy tydzień po tygodniu. Bierzemy TYLKO tą pierwszą z której nie było granatów. Z tej z granatami nie bierzemy ani jednej butelki. Za chwilę idę otworzyć jedną butelkę z tej "granatowej". Jeśli już się nigdy nie odezwę na forum to wypijcie moje zdrowie kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giekon Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 oki, to ja już otwieram jedna na wszelki wypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeslaw Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Kurde, chyba faktycznie go zabiło to piwo. Świeć Panie nad duszą odważnego piwowara, co miód na oko leje do refermentacji. [*] Grzegorz Żukowski, oxy96, NoToMasz i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi