JanuszMyszyński Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Panowie, gdzie znajdę dokładne i fachowe informacje dotyczące przygotowania i przechowywania brzeczki w celu jej późniejszego użycia do zrobienia startera drożdżowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Tutaj, drugi podpunkt: https://www.wiki.piwo.org/Przygotowanie_starterów_drożdżowych Brzeczkę na startery można zamrozić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BretBeermann Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) Przechowywanie brzeczki do starterów Edytowane 23 Września 2017 przez BretBeermann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się