19Mateusz87 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Możliwe, że pojadę z moją Panną. W najbliższym czasie dam znać jaką jest ostateczna liczba osób w moim przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Możliwe, że pojadę z moją Panną. W najbliższym czasie dam znać jaką jest ostateczna liczba osób w moim przypadku. Nie ma problemu. Tak więc do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Nie ma problemu. Tak więc do zobaczenia. Adam, możesz mnie wpisać na listę x 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Nam raczej nie uda się wyrwać, ale homebrewing.pl postara się ufundować jakieś skromne nagrody w konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) Ja się piszę prawdopodobnie we dwójkę (ja na 100%, dwójka na 66% ) A kto tego koźlaka zrobi w 2 tygodnie? Edytowane 4 Marca 2012 przez pavulonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Nam raczej nie uda się wyrwać Czyli tradycyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Co do konkursu - walczymy o woreczek słodu - jaki to zależy od frekwencji Tylko z tym urbookiem dochodzą mnie słuchy, że frekwencja znikoma i chyba nie będziecie oceniać tylko moich piw. Tak więc czekam na propozycje co będziemy oceniać - im więcej głosów tym lepiej. Tak więc czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Czyli tradycyjnie. Nie wiem Pieronie czy chciałbyś mieć Oliwkę na imprezie, a nie mamy jej z kim zostawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Adam, a może stwórzmy kategorię ogólną, ponieważ nie każdy dysponuje urbookiem lub dwie kategorie np. najlepsze piwo jasne i najlepsze piwo ciemne. Nie mam piwa rangi konkursowej, ale w ocenianiu piw mogę pomóc. Jeśli dobrze zrozumiem to każdy uczestnik imprezy będzie mógł pobawić się w sędziego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Nie wiem Pieronie czy chciałbyś mieć Oliwkę na imprezie, a nie mamy jej z kim zostawić. Przecież dla nas ta impreza a dzieci również mile widziane, więc Oliwkę serdecznie zapraszam. Oliwier też będzie jak i moje pociechy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Adam, a może stwórzmy kategorię ogólną, ponieważ nie każdy dysponuje urbookiem lub dwie kategorie np. najlepsze piwo jasne i najlepsze piwo ciemne. Nie mam piwa rangi konkursowej, ale w ocenianiu piw mogę pomóc. Jeśli dobrze zrozumiem to każdy uczestnik imprezy będzie mógł pobawić się w sędziego Mateusz, bardzo fajna uwaga. To może kategoria OPEN, gdzie każdy przywozi coś najlepszego co ma, ale w jakimś stylu. Ważne jest że każdy z nas ma możliwość wzięcia udziału jako sędzia. Oceniamy tylko i wyłącznie kolor, pianę, nagazowanie, zapach i smak oceniając pod dany styl piwa. Najlepszy wygrywa. No i nagroda za ostatnie miejsce. Mi się to podoba, bo jest na luzie i tak ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Po prostu wybierzemy Grand Championa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diebels KattowitzerBrauhau Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Melduje sie także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Super. No to będzie nas ok.20tu i piwa na pewno nie braknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Adam, za catering płacimy na miejscu czy wcześniej na Twoje konto ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Może powymieniamy się drożdżami? Mam do zaoferowania Munich Lagery, Budvar Lagery i Wity. Każde 3. zbiór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ja się ni wymieniam, bo wiem czym to grozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Cześć Bielok + Paweł (fotograf, kierowca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Cześć Bielok + Paweł (fotograf, kierowca) Cieszę się bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 No i ja mam kierowcę , tak więc będę ja i mój osobisty kierowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 No i ja mam kierowcę , tak więc będę ja i mój osobisty kierowca Czyli dopisać osobę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Tak więc będzie nas 28 osób - ale się cieszę. Na pewno będzie piwo Zielone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Tak więc będzie nas 28 osób - ale się cieszę. Na pewno będzie piwo Zielone. to samo co do Szczecina przyjechało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 to samo co do Szczecina przyjechało? Prawie, bo nasze będzie lepsze (bo z kega) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi