mark33 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Jakiego piwa tam się idzie napić ? Każdego' date=' Marku, każdego przyniesionego przez gości [/quote'] O kurna ale wtopa, przynajmniej wiem. Myślałem, że w knajpie to będzie u nas jest Kapturek (albo był). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kapturek to przyzakładowa sala zabaw. Piwa koncernowego nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Cześć No Marek nie chce Ciebie podpuszczać, ale wstyd bez własnego piwa przyjechać, musisz na szybko uwarzyć jakiegoś ejla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 No bardzo bym chciał zajrzeć, będę się starał. W kalendarzu już jest wpisane więc powinno się udać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Nie ma problemu. Adres i dojazd to już na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Cześć. Postaram się do Was dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Mnie na pewno nie zabraknie. No i coś do przegryzki też muszę wymyślić. Nie samym oiciem człowiek żyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Mnie na pewno nie zabraknie. No i coś do przegryzki też muszę wymyślić. Nie samym oiciem człowiek żyje. Święta prawda, parę osób już się zdeklarowało że doś na ząb też przywiezie, więc nie będzie samego chleba z tustym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Mnie na pewno nie zabraknie. No i coś do przegryzki też muszę wymyślić. Nie samym oiciem człowiek żyje. "Czlowiek nie wielbłąd, pić musi".. :). Ja napewno coś na "ząb" przywiozę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diebels KattowitzerBrauhau Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Jak załatwie transport to chętnie przyjade i alcika przywioze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Jak załatwie transport to chętnie przyjade i alcika przywioze Koniecznie. Przywiozę mojego, porównamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Jak załatwie transport to chętnie przyjade i alcika przywioze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Jak załatwie transport to chętnie przyjade i alcika przywioze To w Katowicach nie ma taksówek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Jak załatwie transport to chętnie przyjade i alcika przywioze To w Katowicach nie ma taksówek? Wena, przecież Ty też taxi nie przyjedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 A ile to kilometrów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Nie całe 20km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Cześć Zaplanowałem sobie urlop na to spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Cześć Zaplanowałem sobie urlop na to spotkanie a na 3 dni po? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Cześć Cześć Zaplanowałem sobie urlop na to spotkanie a na 3 dni po? No może się uda iść do pracy dopiero w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Cześć Zaplanowałem sobie urlop na to spotkanie Ja też, ja też, już mam wpisany urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Cześć Zaplanowałem sobie urlop na to spotkanie Ja też' date=' ja też, już mam wpisany urlop [/quote'] A ja nie. Nie mogę. Zajęcia do 18 i piątek też. Kogoś uduszę za tak ułożony plan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 A ja nie. Nie mogę. Zajęcia do 18 i piątek też. Kogoś uduszę za tak ułożony plan. Jak ja wiem to sami sobie układamy życie. Wszak zawsze możesz zachorować i nie musisz w czwartek wieczorem (zatrucie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 A ja nie. Nie mogę. Zajęcia do 18 i piątek też. Kogoś uduszę za tak ułożony plan. Jak ja wiem to sami sobie układamy życie. Wszak zawsze możesz zachorować i nie musisz w czwartek wieczorem (zatrucie). Zrobię co mogę. Symulowana choroba niestety nie wchodzi w grę. Czwartek to pikuś, trzeba będzie coś pokombinować z piątkiem.... Musiałbym jakieś zastępstwo załatwić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 No Jacek staraj się, bo na 18-ta chcę planowo zrobić konkurs, co by mieć później czas by pogadać i podyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Ale spotkanie zaczynamy o 17,00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi