tieroo Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Cześć. Cholera - chyba będę musiał przyjechać z synem .............. Moze sa tego jakies plusy ? Ma prawojazdy ? Moze lubi piwo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 My też przyjedziemy z Synem. Same plusy. Przywiezie nas. Lubi piwo. Odwiezie nas. Może dostanie za to piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Nie będziemy gorsi, też przywiezie nas syn No i odwiezie z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Nic, mi ostalo kupic troche chleba, bo trza bedzie cos przegrysc. Reszta juz czeka na czwartek. :@ Grzesiek, ja dokladnie tylko polowe, ale jak ma byc nudno to lepiej cos zmienic w zyciu. Z drugiej strony szkoda, ale byle do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 My też już czekamy z niecirpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Doczekać sią nie mogę, ale swojego 5,5 letniego syna za kółkiem nie posadzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 My też przyjedziemy z Synem. Same plusy. Przywiezie nas. Lubi piwo. Odwiezie nas. Może dostanie za to piwo. My też się załapiemy na ten kurs . Już teraz synowi weny bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Mnie za to przywiezie córka. Ale nie moja, tylko teścia mojego kolegi Apolloksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Tak tak przywiezie nas oraz odwiezie córka mojego teścia a moja żona. Też jej bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Nie wypada mi się nie przyłączyć, gdyż również ja, dzięki niej, mam szansę przybyć na to wydarzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 To się cieszę że się zobaczymy bo ostatnio było nam dane na 99%, a jednak nie zrealizowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Cześć hanysy Jesteście gotowi na to zdarzenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Cześć hanysy Jesteście gotowi na to zdarzenie ? Ale tyś jest górol a nie gorol. Się nie mosz co bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Cześć Cześć hanysy Jesteście gotowi na to zdarzenie ? Ale tyś jest górol a nie gorol. Się nie mosz co bać No rozumiem Jacek że jak coś obronisz mnie przed Pieronem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Cześć No rozumiem Jacek że jak coś obronisz mnie przed Pieronem No oczywiście.... będę Cie bronił swoim autorytetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Cześć hanysy Jesteście gotowi na to zdarzenie ? No to ja mam prze.....kichane , bo ja gorolka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Cześć No to ja mam prze.....kichane , bo ja gorolka . Szefowej cateringu nikt nie śmie ruszyć ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Gabi, ktos miec musi, tym razem mi sie upieklo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 A jo chyba nie dostana urlopu na piątek. Już się boja tej szychty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 A jo chyba nie dostana urlopu na piątek. Już się boja tej szychty Ja tam się nie boję szychty, bo i tak nocuję na miejscu i mam blisko do roboty. A i posprzątać trzeba i przygotować, przecież nie będę tego robił w czasie wolnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Dla kierowców i uczestników gdzie należy dojechać tu Oczywiście trza jechać na ul. Piotra Skargi 67 (nie ma takiego numeru na GPS) i kierować się na PKE SA Elektrownia Halemba, jak by nie było widać takie dojść duże i szerokie kominy-są to chłodnie kominowe. Dojeżdżając już przed elektrownią należy już przy pierwszej chłodni zjechać w lewo i zatrzymać się za barakami. Koreańska dziwka będzie stała i informowała o dojechaniu do celu podróży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 No rozumiem Jacek że jak coś obronisz mnie przed Pieronem Jacek nie jest w tej samej kategorii wagowej co Pieron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Dla pewności się zapytam o piwa konkursowe. Na flaszki nie naklejamy etykietek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Dla pewności się zapytam o piwa konkursowe. Na flaszki nie naklejamy etykietek? Nie jest to obowiązkowe, bo piwa będą podawane w kubkach. Jeśli można to proszę oznaczyć wtedy nic się nie pomyli, lecz nie muszą być to ekstra etykiety. Ekstra etykiety proszę zabrać i przekazać mi, wtedy to na pewno przekażę osobom, które zbierają ( np. Dori czy Sopista). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Mam nadzieję że nie będziemy oceniać klarowności piwa, bo po transporcie wiadomo jakie będzie a Ci którzy będą mieli piwo ustane mają fory Polak zamiast się cieszyć z towarzystwa zawsze będzie szukać dziury w całym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi