tomitomi13 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Wielu piwowarów domowych używa bączków 0.33l lub plastikowych ale okazuje się ze są jeszcze mniejsze! Butelki od Bavaria 0,0% albo te które nabyłem dzisiaj: 0,25l Po francuskim 1664 Dostępne z zawartością w cenie 2,99pln w fresh markecie. Super sprawa! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Z tymbarku też są małe i tańsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henx Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Butelki do Bavarii mają tak cienkie szkło, że strach to mocno w dłoni ścisnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos55 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Chyba lepiej zalać jedną plastikową i sprawdzać twardość. A najlepiej zaczekać 2-4 tygodni i nic nie trzeba sprawdzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomitomi13 Opublikowano 11 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Butelki do Bavarii mają tak cienkie szkło, że strach to mocno w dłoni ścisnąć. No własnie a dzisiaj ta ze zdjęcia spadła mi z 1m wraz z zawartością na kostkę brukowa i nic się nie stało Mniemam ze warto.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomitomi13 Opublikowano 11 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Z tymbarku też są małe i tańsze. Tańsze ale i zawartość nie dla mnie wylewałbym niepotrzebnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henx Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 5 godzin temu, tomitomi13 napisał: No własnie a dzisiaj ta ze zdjęcia spadła mi z 1m wraz z zawartością na kostkę brukowa i nic się nie stało Na zdjęciach masz po 1664, a nie po Bavarii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 7 godzin temu, tomitomi13 napisał: Tańsze ale i zawartość nie dla mnie wylewałbym niepotrzebnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Można zbierać puste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi