MistrzSuspensu Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Metryczki są na profilu rejestracji do konkursu https://mikolajkowykpd.pspd.org.pl/ A przynajmniej są już te od HG RISa i Tripla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski_68 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Dzięki! BTW gratki za ostatnie sukcesy, musimy się umówić na jakąś wymianę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzSuspensu Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) 12 minut temu, adamski_68 napisał: Dzięki! BTW gratki za ostatnie sukcesy, musimy się umówić na jakąś wymianę . Czemu nie, jestem co weekend w Lesznie. Niestety HG RIS już wyszedł. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez MistrzSuspensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmario Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Kiedy można spodziewać się metryczek finałowych Świątecznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmario Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Kiedy można spodziewać się metryczek finałowych Świątecznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski_68 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zobacz trzy posty powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmario Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Przepraszam za trzy posty. Tapatalk nawala, a nie umiem usunąć postów. Logowałem się przed chwilą na stronę konkursu. Mam metryczkę Tripla pod ikoną młotka, ale przy Świątecznym nic nie ma. Co robię źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski_68 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 A to nie mam pojęcia. Myślałem, że wszystkie są w systemie. Spróbuj PW do organizatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 1 godzinę temu, vmario napisał: Logowałem się przed chwilą na stronę konkursu. Jak nie ma jeszcze w systemie, to napisz do mnie PW, to Ci wyślę na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zohan Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 13 godzin temu, kantor napisał: Jak nie ma jeszcze w systemie, to napisz do mnie PW, to Ci wyślę na maila. Cześć, ja również nie mam metryczki w systemie. Napisałem PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Jak ktoś nie dostał metryczki w systemie ze Świątecznego, to niech napisze do mnie PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi