mondo Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Miałem sam robic ale... pewnie by mi zeszło. Zamówiłem tu https://pl.aliexpress.com/item/Magnetic-Stirrer-Laboratory-magnetic-stirer-3000rpm-AC100-240V/32774834606.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.rbcPW6 zamówione w sobotę i przyszło w czwartek - na etykiecie info ze wysłane z Tallina wymiary metalowej podstawki to 12x12cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Za 29,50$ jest bez kolby? To chyba lepiej kupić od kolegi Mundex z forum. On sprzedaje mieszadło za 70zł, tutaj po obecnym kursie dolara na PayU wychodzi około 110zł. Wiadomo, tutaj fabryka składała ;). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 41 minut temu, maciek1221 napisał: To chyba lepiej kupić od kolegi Mundex z forum. Ot pytanie tylko, co to znaczy lepiej? Bo nie zawsze taniej to znaczy lepiej Jarzyn_waleczny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Tak tylko podaję alterantywę. Mundex chyba nie dokłada rdzenia, nie wiem czy zasilacz jest w komplecie. Ja i tak zostaję przy drożdżach suchych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 1 minutę temu, maciek1221 napisał: Mundex chyba nie dokłada rdzenia, nie wiem czy zasilacz jest w komplecie. Nie w tym rzecz Rzecz w tym, że mieszadło zrobione z wentylatora nie ma takich parametrów jak przedstawione powyżej, więc jest to alternatywa tylko częściowa. Sam używam mieszadła własnoręcznie skleconego i nie narzekam Są jednak tacy, którzy potrzebują wolnych obrotów przy mieszaniu, a taka samoróbka raczej tego nie zapewni maciek1221 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matz Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) Kupiłem używane laboratoryjne mieszadło polskiej produkcji z grzaniem za identyczną cenę, ale co to za różnica skoro każdy jeden z nich robi dobre startery? Edytowane 18 Listopada 2017 przez Matz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondo Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Samo mieszadło w polskich sklepach to ok 170pln. Jak ktoś z forum ma taniej to oczywiście polecam kupić. Zrobić samemu to pewnie ok 30pln Ale podałem alternatywę Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolt Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 (edytowane) Ja kupiłem to samo mieszadło 11.11 za 26,5dolara minus kupon 4 dolary za zainstalowanie apki na telefon. Więc wyszło chyba z 82zł nie wiem dokładnie. Doszło w czwartek, również z estoni. Edytowane 19 Listopada 2017 przez Bolt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kòpôcz Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jaki wybieraliście kraj nadania? Przy opcji "federacja rosyjska" dostaję komunikat "wysyłka do Polski niemożliwa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi