darinho Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Który to z Was był w Familiadzie? https://vod.tvp.pl/video/familiada,odc-2415,34881421 od 6:30 . Swoją drogą to wyobraźcie sobie jakby z forumowiczów stworzyć ekipę i wystartować drużyną pod nazwą piwowarzy domowi. To by dopiero była promocja naszego hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) U mnie VOD nie hula, wiec nie obejrze. Rzucil Karol jakims fajnym sucharem pod to piwo? Edytowane 11 Grudnia 2017 przez sredstvom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Tylko, że teraz są dobre czasy, bo się produkuje wiele rzeczy samemu, a nie chodzi do sklepu po gotowe i gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 (edytowane) On 12/11/2017 at 8:03 AM, sredstvom said: U mnie VOD nie hula, wiec nie obejrze. Rzucil Karol jakims fajnym sucharem pod to piwo? U mnie na chromium poszło. Z drugiej strony patrząc, jest to chore alby wymuszać od odbiorców wybór przeglądarki czy systemu operacyjnego... Edytowane 16 Grudnia 2017 przez grzesiuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi