misio melu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 cdn wątku "warzenie w warce" zagadka jak wielkie browary dbają o wyjątkową barwę piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 to zapewne zbiornik z karmelem. Nie jest on dodawany do wszystkich piw, jeśli go dodadzą muszą go umieścić na etykiecie, jak człowiek się przyjrzy zapiskom na etykietach to widać, np takim wyrobem (przez gardło mi nie przejdzie że piwem) jest karmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Taki barwnik może być robiony zupełnie zgodnie z prawem czystości np. Sinemar robiony ze słodu Carafa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio melu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 zonk!!! w tej fabryce nie robią 'piwa' karmelowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się