Jump to content

White Labs - WLP655 Belgian Sour Mix 1


Recommended Posts

White Labs - WLP655 Belgian Sour Mix 1

 

A unique blend perfect for Belgian-style beers, it includes Brettanomyces and Saccharomyces yeasts and the bacterial strains Lactobacillus and Pediococcus. Perfect for duplicating traditional spontaneous fermentations similar to those found in Belgian-style ales.

Attenuation: 70%-80%

Flocculation: Medium to Low

Alcohol tolerance: Medium-High (8%-12%)

Optimum fermentation temperature: 80°F-85°F

 

 

White Labs - WLP655 Belgian Sour Mix 1

 

Unikalna mieszanka idealna do kwaśnych stylów belgijskich, zawiera szczepy drożdży Brettanomyces  i Saccharomyces oraz szczepy bakterii Lactobacillus i Pediococcus. Idealna do kopiowania efektu spontanicznej fermentacji znanego z piw w stylach belgijskich.

Odfermentowanie: 70%-85%

Flokulacja: Średnia do Niskiej

Tolerancja na alkohol: Średnia-Wysoka (8%-12%)

Optymalna temperatura fermentacji: 26°C-29°C

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
15 godzin temu, skazi napisał:

Pytam bo mam zamiar wziąć się za flandersa i nie wiem czy czekać na Roeselare Blend

Zrobiłem na nich pseudo lambika. Co prawda jeszcze piwo leży z owocami, ale IMO nie umywają się do Roeselare Blend i lepszy Flanders wyjdzie na nich. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.