flood Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witajcie, jest na bb, to i tu podam; kolega piwowar i jednocześnie członek kilku różnych formacji muzycznych startuje w konkursie - cytat za autorem; Nieobecność ma spowodowana była wzmożoną aktywnością okołomuzyczną i tu pojawia się ma prośba. Otóż razem z zespołem No Smoki bierzemy udział w konkursie organizowanym przez Hard Rock Cafe i PepsiRocks. Szczerze mówiąc nawet nie do końca wiem o co walczymy, jekie są nagrody i temu podobne. Jednakowoż w drugim etapie można zagrać koncert akustyczny w wyżej wymienionym klubie a to byłoby już bardzo fajne. Żeby to jednak nastąpiło musimy zebrać większą ilość głosów niż nasi konkurenci. Może zechcielibyście wesprzeć nas Swym głosem. Tutaj link: http://www.pepsirocks.pl/glosowanie.php?data=2010-03-16 Za wszystkie głosy z góry bardzo dziękuję i zapraszam na nasze koncerty. Pozdrawiam i do zobaczenie przy szklance naszego ulubionego trunku. Darek Krasnodębski znam , polecam pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Popieram akcje. Mialem okazję słyszeć Darka w akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Też poparłem No Smoki. Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się Darka usłyszeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Darka znam i nie tylko słuchałem jego grania ale i piłem jego piwo. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek63 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Nie znam Darka, nie piłem jego piwa ale posłuchałem i zagłosowałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Wygląda na to, że PUNK'S NOT DEAD. Tak trzymać. Ja jestem zwolennikiem ciut innej muzyki ale dobr PUNK to też moja działka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Super super Oczywiście głos na Darka, mimo że się znamy lat już kilka dobrych, to kapela zdecydowanie dla mnie fajniejsza od konkurentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 trzeba wesprzeć kolegę piwowara głos na Darka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi