rot Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Czy używał ktoś z Was i może się wypowiedzieć jak się sprawuje? Trochę mi się nudzi trzymanie skarpety na wężyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Na skarpety nada się to ustrojstwo, przewiewne, pojemne, ja trzymam w plastikowym koszyku ale nie przywiązuje do tego takiej wagi, swoją drogą dosyć dziwne, trzymasz je na wężyku (czyli już prawie awangarda awangardy), a tu taki badał, może trzymaj je teraz na żyrandolu do póki Ci się nie znudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rot Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 och ty dowcipnisiu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wickham Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Ja używam tego od kilku dziesięciu warek. Mam dokładnie takie same jak na foto. Działa bardzo dobrze. Oprócz zatrzymywania chmielin załatwia to temat napowietrzania brzeczki. Na końcu wężyka przymocowałem kawałek druta miedzianego za pomocą którego przyczepiam wężyk do tego czerwonego stelaża, żebym nie musiał trzymać węża i mógł się zająć pilnowaniem żeby nie zassać za dużo chmielin z gara. Radzę sobie to przećwiczyć wcześniej. Ogólnie sprawdza się to bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzans Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Panie, a gdzie takie coś Pan znalazł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Panie, a gdzie takie coś Pan znalazł?http://allegro.pl/uchwyt-worek-filtracyjny-na-pojemnik-fermentacyjny-i7163680363.htmlWysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rot Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 ok dzięki za info to może zażyczę sobie na urodziny to zobaczę jak się sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi