Olenek Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 (edited) Pomysł na zostanie piwowarem narodził się w mojej głowie wczoraj. Jako że niedługo przeprowadzam się do nowego mieszkania muszę znaleźć sobie jakieś hobby. Od 3 lat zajmuję się produkcją wina oraz nalewek. Nie są to jakieś wybitnie trudne do wyprodukowania trunki, więc postanowiłem pójść krok naprzód i zając się piwowarstwem. Na początku chciałbym spróbować uważyć jakiegoś brew-kita, aby zapoznać się z podstawowymi pojęciami oraz procesami. Pozdrawiam Olenek EDIT: Zapomniałem dodać, że na codzień zajmuję się projektowaniem oraz produkcją fermentorów..... piekarskich o pojemnościach do 5000l Edited April 11, 2010 by Olenek Link to comment Share on other sites More sharing options...
slotish Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 W takim razie życzę samych udanych warek na "nowej drodze życia" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Witam i pozdrawiam. Poczytaj i zacznij zacierać Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Wręcz niesamowity wysyp nowych piwowarów. Oczywiście witam serdecznie i życzę powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 (edited) Witam Piwowara ps kiedy to w mojej okolicy pojawi się jakiś nowy piwowar :rolleyes: ps2 nowy jak nowy - jakikolwiek niech się pojawi Edited April 11, 2010 by anteks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 I ja witam. Czy ten sprzęt mógł się nadać do piwowarstwa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts