mule18 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Witam Szanowne Grono Piwowarów Siemka Mam na imię Jacek swoją przygodę z piwowarstem zacząłem 2016r. Dokładniej było to w urokliwych jesiennych Bieszczadach, akurat w lokalu trwała degustacja piwa lokalnego, domowego, wyroby mięsne i sera i od tego momentu wszystko się zmieniło. Kilka tygodni utrwalanie wiadomości: książki, youtuby, forum itp. Przyszedł dzień 31.12.2016r. pierwsze warzenie piwa z brewkitu (2szt.) wiem tzw. zupka chińska, ale od czegoś trzeba ruszyć. Nadszedł czas na ekstraty (2szt.) później było już najlepszą zabawa trwająca do dziś zacieranie . Na forum jestem od 2017r. i najwyższy czas się przywitać , już mogę po dziękować za kilka dobrych rad i informacji. Pozdrawiam wszystkich piwowarów, i życzę tylko udanych warek! Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojepaliwo Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 witam jestem tu nowy i takze jestem z Ostrowa pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Witam i pozdrawiam z Kalisza.Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawmir Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Również witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi