jka.kawa Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Chmieli za MPPD 19 również nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veniek Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Napisałem do PolishHops. Ciekawe co odpiszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Puślecki Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 3 minuty temu, Veniek napisał: Napisałem do PolishHops. Ciekawe co odpiszą. Listę wysyłkową do laureatöw PH otrzyma w tym tyg. Muszę to pozbierać do jednego pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshko Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) Z innych konkursów też?! Edytowane 25 Lutego 2020 przez yoshko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzen_ Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 W dniu 25.02.2020 o 14:10, Mateusz Puślecki napisał: Listę wysyłkową do laureatöw PH otrzyma w tym tyg. Muszę to pozbierać do jednego pliku Udało się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Puślecki Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Godzinę temu, Korzen_ napisał: Udało się? Tak, PH otrzymał listę, a każdy z laureatów infi o tym na @ Korzen_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veniek Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 6 godzin temu, Mateusz Puślecki napisał: Tak, PH otrzymał listę, a każdy z laureatów infi o tym na @ Mateusz ja niestety nic nie dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Puślecki Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 4 minuty temu, Veniek napisał: Mateusz ja niestety nic nie dostałem. przeforwardowałem Ci mail z 26 lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veniek Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 23 minuty temu, Mateusz Puślecki napisał: przeforwardowałem Ci mail z 26 lutego Ok faktycznie, uciekło mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henx Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Czy pod pojęciem „laureat” zawierają się tylko pierwsze miejsca czy całe podium? Chodzi mi o chmiele z PH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Puślecki Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 5 minut temu, Henx napisał: Czy pod pojęciem „laureat” zawierają się tylko pierwsze miejsca czy całe podium? Chodzi mi o chmiele z PH. Podium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi