Undeath Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 A eliminacje Pilsa rozesłane? Bo w systemie nic nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cząsi Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Z tego co udało mi się dowiedzieć, metryczki poszły w sobotę. Jeżeli ktoś jeszcze nie dostał, proszę o kontakt ze str Krakowskiego KPD (najlepiej na FB). Co do nagród, czekamy na przesyłki od sponsorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmuss Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Witam! Czy dyplomy i drożdże zostały wysłane? Dziś właśnie dotarła do mnie paczka ze słodami wysłana przez Twójbrowar. Z ciekawości poszperałem i na facebooku znalazłem post z 13.06., że dyplomy i drożdże zostaną wysłane do końca tygodnia (czyli koło 17.06 powinny zostać wysłane). Do mnie niestety nic nie dotarło. Piszę tutaj bo nie mam konta na facebooku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cząsi Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Info od organizatora: Paczki zostały wysłane dziś tj. 03/07. W tym tygodniu dotarły do nas chmiele, więc mieliśmy komplet nagród do wysłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmuss Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi