Bolt Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Witam, Własnie zabieram się za zamawianie kostek dębowych do barley wine i pewnie jakiegoś portera bałtyckiego. Jednak jaki wpływ na smak piwa ma stopień opiekania kostek? Jaki wybrać? kiedyś dodawałem do czegoś na wzór portera bałtyckiego kostki średnio opiekane, ale wtedy takie kupiłem i już. Nie zastanawiałem się jakie są różnice w smakach jakie wnoszą do piwa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Polecam wykład Czesława Dziełaka - Dąb w piwowarstwie domowym Bolt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się